#9 Theophilus  Solomon
Nebojsa Vignjevic és Novothny Soma várakozása
2018. július 19. - ujpestfc.hu
Mesterünk és gólvágónk is nyilatkozott az esti Európa-liga-selejtező mérkőzéssel kapcsolatosan.

A mérkőzést megelőző napon, azaz szerdán az UEFA rendeletnek megfelelően sajtótájékoztatón vett részt vezetőedzőnk, Nebojsa Vignjevic és a tavalyi szezon házi gólkirálya, Novothny Soma, ahol megosztották várakozásaikat a csütörtökön 21:00-kor megrendezésre kerülő Európa-liga-selejtező összecsapás visszavágójáról.

„Arra számítok, hogy megteszünk minden tőlünk telhetőt, a lehető legjobb formában” - így Nebojsa Vignjevic. „Az első perctől az utolsóig egy nagy döntő momentumból áll majd ez a visszavágó, ami rendkívül nehéz lesz számunkra. A Neftci jó eredményt ért el a múltheti mérkőzésen, ezért rendkívül nehéz összecsapást várok. Egy hét elteltével azt mondhatom, hogy jobb formában van a csapat, de így is nehéz lesz minimum két góllal megnyerni ezt a meccset. Már tudjuk, hogy van pár nagyon gyors játékosuk, akikkel könnyen indítanak ellentámadásokat, amikre még jobban fogunk figyelni a visszavágón, ugyanakkor nekünk gólra törően kell majd futballoznunk. Nagyon nehéz feladat lesz két gólt rúgni, és egyet sem kapni, de az odavágón megmutattuk, tudunk ellenük helyzeteket kialakítani. Ugyanakkor azt is láthattuk, hogy nagyon veszélyesek az azeri támadások, így nagyon nehéz lesz kapott gól nélkül lehozni a meccset, de tudom, hogy játékosaim mindent megtesznek majd. Az egyik legfontosabb dolog az lesz, hogy időben lőjük az első találatunkat, ez akár lehet 10 perccel az összecsapás vége előtt is, mert utána nagyobb lehet a nyomás a Neftcin, és emiatt több lesz az esély arra, hogy hibázhatnak” - zárta gondolatait vezetőedzőnk.

„Mesterünk jól összefoglalta, hogy mit várhatunk a mérkőzéstől” - helyeselt Novothny Soma. „Az azeriek egy biztosnak mondható pozícióból várják a meccset. Az én véleményem szerint nekünk meg kell próbálni minél előbb megszerezni az első találatot ahhoz, hogy izgalmassá tudjuk tenni az összecsapást. Remélem, ez sikerülni fog, és tudom, hogy a továbbjutásért mindenki a végsőkig fog harcolni. Ideális futballidő várható, így ez hatalmas előnyt jelent számunkra. Úgy gondolom, Bakuban a két alapemberünk hiányát jól megoldottuk, nem vallottak szégyent az úgymond „helyettesítő” játékosaink sem. Meglátjuk, hogy a visszavágón mekkora segítség lesz számunkra, hogy Diallo és Obinna a pályán lesz” - vélekedett gólerős csatárunk.

Kezdés: 21:00 Információk jegyvásárláshoz ITT! Hajrá, Lilák! #minimum2gólkell

#9

Theophilus

Solomon

#9 Theophilus  Solomon