#14 Diallo Alassane
SFC-ÚFC és ÚFC-SFC
2018. július 20. - ujpestfc.hu
Sztárcsapattal találkozunk az Európa-liga selejtezőjének második körében. Hatalmas az érdeklődés.

Ahogy azt már mindenki tudja, csapatunk csütörtök este fölényes, 4-0-s győzelemmel továbbjutott azeri ellenfelén. Egészen biztos, hogy az is ismert már mindenki számár, hogy a 2018/2019-es Európa-liga-selejtező második körében klubunk a Sevilla FC-vel találkozik. Az oda-visszavágós párharc Spanyolországban indul július 26-án, 21:45-kor. A második mérkőzés augusztus 2-án kerül megrendezésre a Megyeri úton (a pontos hazai kezdési időpont még egyeztetés alatt áll).

Természetesen az Újpest FC munkatársai a nap minden percében azon dolgoznak, hogy lila-fehér drukkereinket mielőbb megfelelő és pontos információkkal lássák el a kinti és a hazai jegyvásárlási lehetőségekről. Páratlan lila-fehér szurkolóinktól kis türelmet kérünk, amint kialakulnak a végleges információk a jegyekkel kapcsolatosan, hivatalos felületeinken azonnal közöljük azokat. 

Kérjük szurkolóinkat, hogy az El-selejtező összecsapások esetében is vegyék figyelembe, hogy amennyiben más hírportálokról tájékozódnak, úgy könnyen téves adatokhoz, időpontokhoz, helyszínekhez juthatnak hozzá. Emiatt kérjük, hogy a hivatalos közleményekért, információkért honlapunkat keressék fel! Hajrá, Lilák!

#14

Diallo

Alassane

#14 Diallo Alassane