#26 Nagy Dániel
Születési idő 1991. 03. 15.
Szurkolói tájékoztató
2018. július 25. - ujpestfc.hu
Fontos tudnivalók az Estadio Ramón Sánchez Pizjuán stadionba kilátogató lila-fehér drukkereknek.

A július 26-án, csütörtökön 21.45-kor kezdődő Sevilla FC - Újpest FC találkozóval kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk páratlan szurkolóinkat.

A találkozó az Estadio Ramón Sánchez Pizjuán stadionban kerül megrendezésre, amelynek pontos címe: Avenida Eduardo Dato, 41005, Sevilla. Az Estadio Ramón Sánchez Pizjuán jegypénztárai csütörtökön 10:00-tól 17:00-ig tartanak nyitva!

A sevillai stadionba matricákat ragasztgatni tilos, dobokat és megafont nem lehet bevinni, továbbá természetesen pirotechnikai eszközt sem, amely kiszűrésére erre szakosodott felderítőkutyák fognak állni a vendég szektor bejáratánál. A zászlók és drapériák maximális szélessége 1,5 méter lehet.

Fontos, hogy szurkolóink nem állhatnak nyilvánvalóan alkohol, kábítószer vagy más bódító hatású szer befolyása alatt, nem tartanak maguknál szeszes italt, kábítószert, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti. Tisztelettel arra kérjük szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, hiszen a beléptetés hosszú időt is igénybe vehet.

Kérjük a mérkőzésre jeggyel rendelkező fanatikusainkat a fenti tájékoztató tudomásulvételére, és arra, hogy a helyszínen működjenek együtt a rendezőkkel.

Szurkolóink a mérkőzés előtt, 15:00-tól gyülekeznek majd a Gran Plaza metrómegállónál, ami 600 méterre található a stadiontól, és onnan együtt vonulnak a stadionhoz. Minden drukkerünket arra kérünk, figyeljenek egymásra, és viselkedésünkkel mutassunk pozitív példát Európának. Hajrá, Lilák!

#26

Nagy

Dániel

#26 Nagy Dániel