#5 Litauszki Róbert
Születési idő 1990. 03. 15.
Hangulatjelentés Sevillából  
2018. július 26. - ujpestfc.hu
Játékosaink megosztották véleményüket, várakozásaikat a csütörtök este megrendezésre kerülő Európa-liga-selejtező mérkőzésről.

Mint az már köztudott, este 21:45-től a Sevilla csapatával mérkőzünk meg az Estadio Ramón Sánchez Pizjuán arénában. Az Európa-liga-selejtező második etapjával kapcsolatosan három labdarúgónk fejtette ki véleményét.

"Az egész csapat nagyon várja már az esti mérkőzést. Parádés stadionban játszhatunk, világsztárok ellen, ami mindenkit nagyon motivál. 90 percen keresztül azon leszünk, hogy kihozzuk magunkból a maximumot, és felvegyük a ritmust a Sevilla ellen" – így a 2017/18-as szezon házi gólkirálya, Novothny Soma. 

"Kiválóak a körülmények, a szálloda szép, az ellátásunk is rendben van, mindenki maximálisan elégedett. Minden adott ahhoz, hogy este jól teljesítsen a csapat, bízom benne, hogy pörgős játékot fogunk mutatni az esti mérkőzés során. Jó hangulatú meccsre számítok, élveznünk kell minden egyes percét a mai összecsapásnak, hiszen nem sűrűn adatik meg, hogy ilyen sztárcsapat ellen játszhatunk" – mondta 10-es számú játékosunk, Zsótér Donát. 

"Izgatott vagyok, hogy a Sevilla ellen léphetek ma pályára. Mondhatni, ez a legmagasabb szintje a futballnak, és megérdemeljük, hogy itt játszhassunk. A csapat készen áll az esti meccsre, meg akarjuk mutatni, hogy minőségi csapat vagyunk, csakúgy, mint már számtalanszor bebizonyítottuk az előző szezon során. Az esti összecsapás csak az első fele a selejtezőkörnek, így ezzel nem dől el minden. Bízom benne, hogy élvezhető focit játszunk majd a Sevilla ellen" – fejtette ki várakozásait hátvédünk, Bojovic Mijusko. 

Spanyolországba látogató szurkolóink ITT juthatnak extra információhoz a mérkőzéssel kapcsolatosan. 
Az idegenbeli összecsapásra megvásárolható jegyekről ITT tudnak bővebben tájékozódni. 
A hazai mérkőzésre megváltható jegyek tájékoztatója pedig ITT érhető el. 


(A tegnapi edzésről készült galériáért kattintson a képre)

#5

Litauszki

Róbert

#5 Litauszki Róbert