#99 Lukács Dániel
Újpest - Sevilla: mindenki számára elindult a jegyértékesítés
2018. július 28. - ujpestfc.hu
Négy pénztár várja fanatikusainkat stadionunk Mildenberger utcai bejáratánál. Rohamosan fogynak a jegyek, telt házra fel!

Július 26-án megtapasztalhattuk, milyen a sevillai focihangulat, azonban augusztus 2-án rajtunk a sor. Mutassuk meg necsak a piros-fehéreknek, hanem egész Európának, mennyire is hangosak a lila-fehér torkok, valamint, hogy mi is rajongunk a saját labdarúgásunkért! Nem számít, mi történt az első mérkőzésen, ezúttal a spanyol topcsapat lesz a mi vendégünk, így nekünk van a kezünkben az a lehetőség, hogy egy igazi futballkatlant varázsolhatunk a szeretett Szusza Ferenc Stadionunkból.

Az elővételi jegyárusítás a Mildenberger utcai jegypénztárakban történik, ahol négy nyitott ablakkal várjuk csapatunk fanatikusait.

Fontos, hogy a stadionhoz érkezve mindenki győződjön meg róla, a legkisebb sorba állt-e be, hiszen két pénztárunk a stadion belső területén található, így könnyen lehet, az első sor, amivel találkozott, csak az utca felőli két ablak valamelyikéhez vezet, belül pedig jóval kevesebben várakoznak!

Elővételi jegyértékesítési időpontok:

július 28. szombat: 10.00-18.00 (négy pénztárral: kettő kint, kettő bent)
július 29. vasárnap: 10.00-18.00 (a Vasas mérkőzése miatt csak két pénztárral)
július 30. hétfő: 17.00-20.00 (négy pénztárral: kettő kint, kettő bent)
július 31. kedd: 17.00-20.00 (négy pénztárral: kettő kint, kettő bent)
augusztus 1. szerda: 17.00-20.00 (négy pénztárral: kettő kint, kettő bent)

Személyes jegyvásárlás esetében klubkártya nem kötelező, de személyazonosságot igazoló okmány vagy annak fénymásolata szükséges. Részletek ITT!

További fontos részlet a jegyvásárlásról és annak menetéről IDE kattintva érhető el!

Klubunk arra kér minden szurkolót, hogy fanatikusaink jegyüket elővételben vásárolják meg, hiszen a felettébb nagy érdeklődés miatt előfordulhat, hogy a mérkőzés napján már nem jutnak belépőhöz.

Célunk nem titkolt, szeretnénk, ha játékosaink tömött lelátók előtt bizonyíthatnának az európai sztárcsapat ellen. Ismertessük tehát meg az újpesti rigmusokat mindenkivel, és bizonyítsuk be, amit vezetőedzőnk nyilatkozott, miszerint a sevillai fanok csak majdnem annyira jók, mint a lila-fehérek. Élje át mindenki a helyszínen, a teljesen megtelt lelátokon ezt az összecsapását, és a lila-fehér szurkolóink buzdításának mindenkit és mindent legyőző erejét. Hajrá, Lilák!

#99

Lukács

Dániel

#99 Lukács Dániel