#18 Bojan Sankovic
Születési idő 1993. 11. 21.
Közel a telt ház csütörtökre!
2018. július 30. - ujpestfc.hu
Felszabadítottuk a csapatunkat Sevillába elkísérő fanatikusaink visszatartott jegyeit. Számukra fontos információk találhatóak a cikkben.

Mint ahogy az várható volt, és teljesen érthető is, óriási a jegyigény az augusztus 2-án, a Szusza Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő Újpest FC - Sevilla FC Európa-liga-selejtező mérkőzés visszavágójára. Ha az elmúlt napok jegyvásárlási szokásaiból indulunk ki, akár már ma, de legkésőbb holnap este kitehetjük a megtelt táblát stadionunk jegypénztárai ablakára. Legyen így!

Ugyanakkor, ahogy ígértük, leghűségesebb és hosszú, több ezer kilométert nem sajnáló, Sevillába kiutazó drukkereinknek ma délutánig visszatartottunk jegyeket, hogy biztosan Ők is belépőkhöz juthassanak. Nekik nincs más dolguk, mint az elővételi jegyértékesítési időpontra elhozni bármely olyan dokumentumot, amivel igazolni tudják, ott voltak az andalúz város piros-fehér stadionjában. Nézzünk pár példát: repülőjegy, belépőjegy, spanyol autópálya fizetőkapuinak blokkjai…

Fontos, a visszatartott jegyek a D szektorba szólnak, online nem elérhetőek, valamint csak a 11-es pénztárunkban válthatóak ki, és kérjük legkitartóbb szurkolóinkat, hozzák magukkal „igazolódokumentumaikat”.

Természetesen klubunk nagyon hálás drukkereinek a felettébb nagy érdeklődésért, így munkatársaink minden energiájukkal azon lesznek, hogy egy örök és pozitív élménnyel gyarapodjanak a csütörtökön a Megyeri útra kilátogató lila-fehér fanok. A már megszokott büféken kívül plusz sörpontokat telepítünk, applikációnkban elérhetőek lesznek a jól megszokott interaktív játékok, az igazi meccshangulat pedig garantált, így tehát nagyon úgy fest, lila-fehér futballünnep lesz augusztus 2-án este a Szusza Ferenc Stadionban.

További fontos részlet a jegyvásárlásról és annak menetéről IDE kattintva érhető el! Hajrá, Lilák! 

#18

Bojan

Sankovic

#18 Bojan Sankovic