#5 Litauszki Róbert
Születési idő 1990. 03. 15.
Újabb lila-fehér lelátókra lehet jegyet venni!
2018. augusztus 1. - ujpestfc.hu
Klubunk vezetőségének hathatós közbenjárásával további nagyjából 2000 belépő várja Újpesti gazdáját.

A Sevilla FC-vel és a rendőrséggel való kétoldalú egyeztetéseket követően, a spanyol klub nagyvonalú gesztusának és a rendvédelmi szervek rugalmasságának hála, örömmel osztjuk meg mindenkivel a hírt, hogy az eredetileg a vendégszurkolóknak kijelölt C szektort is megkapják fanatikusaink a csütörtöki mérkőzésre.

Csütörtökön a Mildenberger utcai 11-es, 12-es, 13-as és 14-es pénztárakban meghosszabbított nyitvatartással, reggel 9.00-től egészen 14.30-ig lehet személyesen tiketteket vásárolni (ha valaki másnak szeretne belépőt váltani, akkor, ahogy eddig is, szüksége lesz az illető személyazonosságát igazoló dokumentáció fényképére, vagy fénymásolatára a vásárlásnál).

Természetesen továbbra is lehet online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (Újpest klubkártyával és MLSZ kártyával is!!!) az újonnan felszabadult jegyeket beszerezni egészen a meccskezdésig, amelyek ára egységesen 4 000 forint.

Szeretnénk felhívni kedves szurkolóink figyelmét, hogy csütörtökön, azaz a mai napon 14.30 után már nem lehet személyesen belépőt venni a Szusza Ferenc Stadionnál.

Kollégáink éjt-nappallá azon dolgoznak, hogy egy fantasztikus élménnyel legyen mindenki gazdagabb, aki kilátogat a Sevilla FC elleni összecsapásra. Ugyanakkor a C szektort csak az utolsó pillanatban tudtuk szimpatizánsainknak megnyitni, így előfordulhat, hogy az itteni büfék előtt az óriási érdeklődés miatt esetlegesen hosszabb sorok alakulhatnak ki, ezért némileg több türelmet szeretnénk kérni minden ide jegyet váltó szurkolónktól.

A C lelátókra érvényes, Sevilla ellen megváltott biléták, mivel ez a szektor ezt a különleges esetet kivéve mindig a vendégeké, NEM lesznek érvényesek a Kisvárda elleni bajnoki meccsre, ez ügyben szeretnénk szurkolóink megértését kérni.

Mutassuk meg augusztus 2-án együtt, hogy melyik csapatnak van a legjobb szurkolótábora az országban, és boruljon lila-fehérbe az egész Szusza Ferenc Stadion!!! Hajrá, lilák!!!

#5

Litauszki

Róbert

#5 Litauszki Róbert