#49 Branko Pauljevic
Születési idő 1989. 06. 12.
Szurkolói információk
2018. augusztus 2. - ujpestfc.hu
Beléptetés, ellenőrzés és egyéb fontos tudnivalók a csütörtök esti Sevilla FC elleni mérkőzéssel kapcsolatban.

Csapatunk augusztus 2-án 21.00-kor lép pályára az Európa-liga sorozatában a neves spanyol együttes ellen a második selejtezőkör visszavágóján a Szusza Ferenc Stadionban.

A találkozóra személyesen már nem lehet jegyet vásárolni a Mildenberger utcai pénztárakban, ugyanakkor online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (Újpest klubkártyával és MLSZ kártyával is!!!) továbbra is lehet tiketteket beszerezni egészen a kezdősípszóig.

A stadionba való beléptetésnél a biztonsági szolgálat a teljes adategyeztetés mellett (belépőn szereplő adatok összevetése a személyazonosságot igazoló dokumentumban szereplő információkkal) ruházat- és csomagellenőrzést is végez, ami esetlegesen több időt vehet igénybe, ezért arra szeretnénk kérni szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek a stadionba. A más nevére szóló jegy felhasználásával történő bejutás vagy annak kísérlete a sportrendezvény látogatásából való kizárást eredményez. A belépőjegyek birtokosa személyes adatainak átírására nincs lehetőség.

A stadionba azon szurkolóink léphetnek majd be, akik nem állnak nyilvánvalóan alkohol, kábítószer vagy más bódító hatású szer befolyása alatt, nem tartanak maguknál szeszes italt, kábítószert, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti, amelynek birtoklását jogszabály, a sportrendezvényre való bevitelét a szervező megtiltotta, /pl.: szúró-vágóeszköz, lőfegyver és annak utánzata, palackozott- dobozos ital és étel, spray, esernyő, és minden olyan tárgy, melynek eldobása sérülést okozhat/nem birtokolnak mások iránti gyűlöletre uszító feliratot, zászlót vagy jogszabály által tiltott jelképet. Továbbá tudomásul veszik, hogy az ellenőrzés és ott tartózkodás ideje alatt róluk kép- és hangfelvétel készíthető.

Beléptetés:

A találkozóra a kapunyitás 19.00-kor lesz.

Az A terasz jobb és a Tribün jobb oldalán helyet foglaló szurkolóink a Mildenberger utca felől az 5-ös kapun keresztül léphetnek majd be, míg az A terasz bal, a Tribün bal oldalára és a diákszektorba jegyet váltók a Megyeri út irányából az 1-es kapun érkezhetnek a stadionba.

A D lelátóra a Megyeri út irányából a 2-es kapun át lehet eljutni, míg a B teraszra a 3-as kapun, szintén a Megyeri út irányából.

A fogyatékkal élők az 5-ös vagy az 1-es kapukon jöhetnek majd be a mérkőzésre. 

Köszönhetően vezetőségünk hathatós közbenjárásának erre a napra a hagyományosan vendégszektorként funkcionáló C lelátók is lila-fehérbe borulhatnak. Az ide belépőt váltók az alábbi képen látható módon, a Fülek és Labdarúgó utca felől a 4-es kapun keresztül juthatnak majd el a helyükre.

Tisztelettel kérjük a mérkőzésre jeggyel rendelkező szurkolóinkat a fenti tájékoztató tudomásulvételére, és arra, hogy a helyszínen működjenek együtt a rendezőkkel.

#49

Branko

Pauljevic

#49 Branko Pauljevic