#55 Szakály Péter
Születési idő 1986. 08. 17.

Mezőkövesd Zsóry FC - Újpest FC
2021. október 30. 14:45

2021. október 30. 14:45

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
2018. szeptember 7: Visszatérünk!
2018. augusztus 22. - ujpestfc.hu
Családi programokkal, koncertekkel és búcsúmérkőzéssel tisztelgünk legendás játékosaink előtt a Futball Éjszakáján!

2018. szeptember 7-én rendezik országszerte a Futball Éjszakája programsorozatot, melyhez klubunk is csatlakozott. A Szusza Ferenc Stadionban a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálhatja majd szórakozását. Már délután 16 órától várjuk szurkolóinkat a stadion körül, a stadionban, valamint a pályánkon rendezett programokra. Fanatikusaink találkozhatnak jelenlegi és egykori játékosainkkal, részt vehetnek köredzésen csapatunk edzőivel és játékosaival, valamint számos egyéb játékon és vetélkedőn vehetnek részt. 

Az este fénypontja két legendás játékosunk, Balajcza Szabolcs, valamint Kabát Péter búcsúmérkőzése lesz, ahol a Kabát XI és a Balajcza XI, vagyis a kettejük által válogatott csapatok csapnak majd össze. Mindkét csapatban számos olyan játékos lép majd pályára, akik a lila-fehér család megbecsült tagjai, és akiknek nem is olyan régen dalokba foglalta az ország legjobb tábora a nevét. Érdemes naponta visszatérni közösségi oldalainkra, ahol minden nap újabb részleteket közlünk majd a programmal és a pályára lépő játékosokkal kapcsolatban.

Az este azonban a búcsúmérkőzéssel sem ér véget, hiszen a mérkőzés előtt és után is, lila-fehér színekhez méltó koncertekkel, valamint DJ-kkel várjuk szurkolóinkat, és természetesen az italpultok sem zárnak a naplementével.

Az egyes programokon való részvételhez regisztráció szükséges, amit ITT lehet megtenni.

A programra a Futball Éjszakája programsorozat részeként a belépők egységesen 500 Forintban kerülnek, melyek az egyéb helyszíneken rendezett programokra is belépésre jogosítanak. A jegyértékesítéssel, valamint kedvezményekkel kapcsolatban külön cikkben jelentkezünk.

#55

Szakály

Péter

#55 Szakály Péter