#35 Gundel-Takács  Bence
Születési idő 1998. 04. 06.

Újpest FC - DVSC
Szusza Ferenc Stadion, 2019. április 27. 17:00

Szusza Ferenc Stadion
2019. április 27. 17:00

Augusztus utolsó hétfőjével megkezdődött az Öregfiúk bajnokság
2018. augusztus 28. - ujpestfc.hu
Csapatunk a szigetszentmiklósi Öregfiúkkal csapott össze a 2018/19-es bajnokság első mérkőzésén.

Öregfiúk csapatunk elkezdte a soron következő bajnoki évét. Az első mérkőzés alkalmával a Szigetszentmiklós csapata ellen játszottak, ahol az összecsapás első félidejét a Szigetszentmiklós használta ki jobban. 2-0-ás félidő után Öregfiúk csapatunk bravúrosan 6-3-ra fordította az eredményt, ezzel diadalmasan megnyerve az első tétmérkőzést.

Új igazolásaink közül Oláh Tamás, beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és kapásból 3 gólt lőtt, ezúton is gratulálunk újdonsült csapattagunknak. Ám az egész társaságot óriási gratuláció illeti, kitartó, fáradhatatlan hozzáállásukért. Bízunk benne, hogy a szezon hátralévő részében is kitart a lendület, és ilyen kiváló eredményeket produkálnak majd játékosaink. 

Továbbá köszönjük a kilátogató szurkolók részvételét, sokat jelentettek a pályán küzdő tizenegyünknek. 

Jövőhéten a IX. kerület Könyves Kálmán körút 28-as szám alatt található Goldball-pályán (egykori Siketek-pálya) lépnek legközelebb gyepre labdarúgóink, ahová szeretettel várjuk szurkolóinkat. Sajnos a pontos kezdési időpontot még nem tudjuk, de amit fény derül rá, azonnal tájékoztatjuk a közönségünket!

Hajrá Újpest, Hajrá Lilák!

#35

Gundel-Takács

Bence

#35 Gundel-Takács  Bence