#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.
Obinna ezentúl civilként is Jomában jár!
2018. augusztus 29. - ujpestfc.hu
Augusztus 29-én tehetséges játékosunk szponzorációs szerződést kötött egyik főtámogatónkkal.

A spanyolországi márka magyarországi képviselete a mérkőzések és az edzések során felfigyelt kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatal nigériai labdarúgónkra, és az ezzel kapcsolatos tárgyalásokat követően klubunk örömmel támogatta a szponzoráció körének kiterjesztését, kiszélesítését. Augusztus utolsó hetében három évre szóló megállapodás köttetett az ifjú, ám fantasztikusan futballozó Obinna Nwobodo és szponzorunk, a Joma Sport Magyarország között.

Szélsebes tehetségünk szerdától nem csak a hivatalos mezünkben lép pályára, de a Joma kiváló minőségű stoplisaiban rúghatja majd a gólokat, és civilként, a hétköznapok során is a kényelmes utcai viseleteket öltheti magára. A kontraktus lényege, hogy az együttműködéssel elérjék a maximális komfortot, ami játékosunkat megilleti, ami egyúttal plusz motivációt is jelenthet számára, hogy még kiemelkedőbb teljesítményt nyújthasson.

Klubunk számára fontos, hogy bizonyítsuk, az értékek valódi értékeket jelentenek nekünk, igyekszünk megbecsülni kiválóságainkat, és munkaidőn túl is szeretnénk gondoskodni futballistáink jóllétéről és kényelméről.

Az egyezséggel kapcsolatban Szendrei József, a magyarországi Joma üzemeltetője, és Obinna Nwobodo is megszólalt weblapunknak.

„Nagyon boldog vagyok, hogy megkerestek a Jomától. Jól esik, hogy felfigyeltek rám, leírhatatlan érzés, hogy egy sportmárka szerint olyan teljesítményt nyújtok, amivel kiérdemeltem, hogy képviselhetem őket. Nagyon kényelmes a csukájuk, trendi és komfortos utcai viseleteik vannak, így kifejezetten örülök, hogy szerződést köthettünk” – így 6-os számú labdarúgónk, Obinna Nwobodo.

„A vállalat elhivatott támogatója a feltörekvő sportolóknak, rendszeresen szponzorál teniszező és más szakágakban szorgalmas atlétákat, ezért is döntöttünk úgy, hogy mi itt Magyarországon is követjük a példát. Örülünk, hogy szerződést tudtunk kötni Obinnával, nagy potenciált látunk benne és reméljük, hogy ezzel a cselekedetünkkel még jobban tudjuk segíteni karrierje kibontakozását” – mondta Szendrei József, egykori kiváló hálóőrünk.

Hajrá, Lilák!

 

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip