20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

Budapest Honvéd - Újpest FC

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2018. december 15. 19:30

Új Hidegkuti Nándor Stadion
2018. december 15. 19:30

Csapatunk kora délután zárt kapus edzőmeccsen lépett pályára
2018. szeptember 6. - ujpestfc.hu
A másodosztályban vitézkedő Csákvár volt lila-fehér együttesünk ellenfele a barátságos találkozón.

Csütörtök délután igazi futballidőben csapott össze egymással a két alakulat a Szusza Ferenc Stadion gyepén. A mieink az alábbi tizenegy játékossal álltak fel a mérkőzésen:

Pajovic I Bojovic I Balázs I Horj I Pauljevic I Burekovic I Onovo I Obinna I Cseke I Nagy I Novothny

Az első 45 percben rendkívül agresszívan és jól fociztak a fiúk, több kombinatív támadást, szélről indított akciót is vezettek, aminek meg is lett az eredménye, mert a szünetre már 4-0-s előnnyel mehetett el a csapat pihenni.

A második felvonás hasonlóan folytatódott, gyorsan belőttük az 5. gólt is, azonban ekkor egy csákvári támadást követően megérkezett a vendégek szépítő találata, így az állás 5-1-re módosult.

Nebojsa Vignjevic a 63. percben 3 cserével frissítette együttesét, Pajovic helyére Banai, Burekovicéra a sérüléséből visszatérő Mohl, míg Nagy helyére új igazolásunk, Rossy érkezett, majd a 76. minutumban Szűcs váltotta Obinnát.

Az utolsó bő 25 percben mindkét oldalnak megvoltak a lehetőségei, de nem esett már több találat, így maradt az 5-1-es újpesti siker.

Vezetőedzőnk így értékelte a látottakat: „Ez egy kiváló teszt volt számunkra, ami egyúttal arra is jó volt, hogy formában maradjunk a következő hétvégére. Nemcsak az eredmény ad okot az örömre, hanem az is, ahogyan játszottunk és gólokat lőttünk”.

Újpest FC – Csákvár Aqvital FC: 5 – 1 (gólszerzőink: Nagy 10’, 15’ öngól a kapus öklözését követően, Balázs 18’, Novothny 32’, Obinna 54’)

Hajrá, lilák!

#49

Branko

Pauljevic

#49 Branko Pauljevic