20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

Budapest Honvéd - Újpest FC

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2018. december 15. 19:30

Új Hidegkuti Nándor Stadion
2018. december 15. 19:30

Mindent köszönünk!
2018. szeptember 7. - ujpestfc.hu
A Futball Éjszakáján két korábbi ikonunkat, Balajcza Szabolcsot és Kabát Pétert búcsúztattuk.

Klubunk megannyi programmal és érdekességgel készült szeptember 7-én, péntek délután 16.00-tól a szurkolói és minden, a futball iránt érdeklődő számára.

Előzetes regisztrációink nagyon hamar beteltek az első alkalommal életre hívott Futball Éjszakáján a játékosainkkal szervezett köredzésekre, X-box összecsapásokra és Teqball meccsekre, de a stadiontúrák szabad helyei is rendkívül gyorsan gazdára találtak.

Természetesen jelentkezés nélkül is találhatott mindenki magának való eseményt a hét ötödik napján. Kerekasztal beszélgetésinken egykori legendás labdarúgóink meséltek múltról és jelenről, a gyerekeknek szervezett programokon pedig arcfestéssel, lufihajtogatással és óriásbuborék fújással kedveskedtünk a legkisebbeknek.

Az este főattrakciója előtt még egy Curtis koncerttel hangolt a nagyérdemű a stadionban, majd 20.30 után egy kicsivel kifutottak a pályára a Balajcza XI – Kabát XI csata futballistái.

Egy rendkívül jó hangulatú, több, egészen parádés jelentettel megtűzdelt találkozón – ahol például korábbi hálóőrünk lőtt büntetőt egykori 22-es csatárunknak – egy gólzáporos, 7-7-es, igazságos döntetlen született.

A lefújást követően játékosok és nézők a pályán összeölelkezve búcsúztatták a két példaképet.

A stafétabotot ezt követően DJ Newl és DJ Kühl vette át, és egészen 23.30-ig szórakoztatták közös szettjükkel a zárásig maradó közönséget.

 

#30

Vincent

Onovo

#30 Vincent Onovo