#5 Litauszki Róbert
Születési idő 1990. 03. 15.

Újpest FC - Budapest Honvéd
Szusza Ferenc Stadion, 2019. április 20. 17:00

Szusza Ferenc Stadion
2019. április 20. 17:00

Obinnát kérdeztük a PAFC elleni mérkőzésről
2018. október 9. - ujpestfc.hu
6-os számú játékosunk nem csak a találkozóról, de a számváltásról is megosztotta gondolatait.

Mi változott az elmúlt hetekhez képest, hogy jobb teljesítményt nyújtottatok a Puskás ellen? Mi volt a siker titka?

Nem tudok konkrét dolgot mondani, hogy mi változott, hiszen jó csapat vagyunk, hétről-hétre próbálunk fejlődni és még kiválóbb teljesítményt nyújtani. Úgy gondolom, hogy a felcsútiak ellen végre sikerült ténylegesen jobbnak lennünk az előző meccsünkhöz képest. Nem tudok egy bizonyos dolgot kiemelni, ami a sikerünk titka lehetett, de ha még is mondanom kellene valamit, akkor két tényezőt említhetnék. A legfontosabb, hogy nem foglalkozva a múlttal, továbbléptünk, egy csapatként játszottunk, összedolgoztunk és a közös célért mentünk előre.

A következő meccsekre is ki fog tartani a lendület?

Mindig bennünk van a potenciál, hogy mérkőzést nyerjünk, így természetesen a következő fordulókban is ezen leszünk. Úgy gondolom, hogy a PAFC ellen kellő önbizalmat szereztünk és még motiváltabbak lettünk, ezért magabiztosabban és felkészültebben állunk majd ki riválisaink ellen.

A tavalyi idényben még 28-as voltál, idén pedig a 6-os mezben láthatunk a pályán. Mi miatt változtattál?

Nincs semmi különleges jelentése a váltásnak. Az előző csapatomnál is 6-os számban rúgtam a bőrt, de amikor megérkeztem a Megyeri útra, sajnos már foglalt volt. Azonban a 2018/19-es szezontól felszabadult, így egyből megragadtam a lehetőséget és 6-osra váltottam.

 

 

 

 

#5

Litauszki

Róbert

#5 Litauszki Róbert