#68 Dzenan Burekovic
Születési idő 1995. 05. 29.

Kisvárda Master Good - Újpest FC
2019. augusztus 24. 18:00

2019. augusztus 24. 18:00

Obinnát kérdeztük a PAFC elleni mérkőzésről
2018. október 9. - ujpestfc.hu
6-os számú játékosunk nem csak a találkozóról, de a számváltásról is megosztotta gondolatait.

Mi változott az elmúlt hetekhez képest, hogy jobb teljesítményt nyújtottatok a Puskás ellen? Mi volt a siker titka?

Nem tudok konkrét dolgot mondani, hogy mi változott, hiszen jó csapat vagyunk, hétről-hétre próbálunk fejlődni és még kiválóbb teljesítményt nyújtani. Úgy gondolom, hogy a felcsútiak ellen végre sikerült ténylegesen jobbnak lennünk az előző meccsünkhöz képest. Nem tudok egy bizonyos dolgot kiemelni, ami a sikerünk titka lehetett, de ha még is mondanom kellene valamit, akkor két tényezőt említhetnék. A legfontosabb, hogy nem foglalkozva a múlttal, továbbléptünk, egy csapatként játszottunk, összedolgoztunk és a közös célért mentünk előre.

A következő meccsekre is ki fog tartani a lendület?

Mindig bennünk van a potenciál, hogy mérkőzést nyerjünk, így természetesen a következő fordulókban is ezen leszünk. Úgy gondolom, hogy a PAFC ellen kellő önbizalmat szereztünk és még motiváltabbak lettünk, ezért magabiztosabban és felkészültebben állunk majd ki riválisaink ellen.

A tavalyi idényben még 28-as voltál, idén pedig a 6-os mezben láthatunk a pályán. Mi miatt változtattál?

Nincs semmi különleges jelentése a váltásnak. Az előző csapatomnál is 6-os számban rúgtam a bőrt, de amikor megérkeztem a Megyeri útra, sajnos már foglalt volt. Azonban a 2018/19-es szezontól felszabadult, így egyből megragadtam a lehetőséget és 6-osra váltottam.

 

 

 

 

#68

Dzenan

Burekovic

#68 Dzenan Burekovic