#77 Giorgi Beridze
Születési idő 1997. 05. 12.
Jegyinformációk a hétvégi, MTK Budapest elleni bajnoki találkozóra
2018. október 22. - ujpestfc.hu
Internetes és személyes vásárlással kapcsolatos tudnivalók a szombati vendégszerepléssel kapcsolatban.

Lila-fehér csapatunk október 27-én, 14.30-kor lép pályára az Új Hidegkuti Nándor Stadionban (cím: Budapest, Salgótarjáni út 12-14., 1087), hogy összemérje erejét és tudását a kék-fehér együttessel.

A mérkőzésre 700 tikettet kapott az ország legjobb szurkolótábora, remélhetőleg, mint mindig, most is tele lesz a számunkra fenntartott rész a stadionban. Az alábbi jegyárakat kaptuk a vendéglátóinktól a helyszíni értékesítés kapcsán:

Teljes ár: 1500 forint

Diákjegy: 500 forint

18 éven aluliak, nyugdíjasok és mozgássérültek számára a belépés ingyenes, ugyanakkor névre szóló belépőjegy kiváltása kötelező. Javasoljuk szimpatizánsainknak, hogy a tikettjeiket, a helyszíni sorban állás elkerülése végett vegyék meg online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül (csak klubkártyával lehetséges), 10% kedvezménnyel.

Illetve, mint mindig, most is lehet a Mildenberger utcai jegypénztárainkban vásárolni az alábbi időpontokban:

október 25., csütörtök 17.00-20.00

október 26., péntek 17.00-20.00

A fenti időpontokban klubkártya kiváltására is lesz lehetőség a Mildenberger utcai 14-es pénztárban.

Továbbá a Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is lehetőségük van megváltani tikettjüket, erről részletes információkat ITT érhetnek majd el.

A jegyvásárláshoz klubkártya nem szükséges, de kérünk minden Újpest-szimpatizánst, hogy a személyes beszerzéshez hozzanak magukkal személyazonosságot igazoló okmányt, hiszen annak hiányában nem áll módunkban belépőjegyet kiállítani. Részletek ITT!

Szurkolóink beléptetése az Új Hidegkuti Nándor Stadionba annak 3-as kapuján történik majd (Sport utca - Százados utca sarka), innen közelíthető meg a V1-es, V2-es, V3-as és V4-es szektor.

A stadion tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető, gépjárművel érkező szurkolóink a környező utcákban, a KRESZ szabályainak megfelelően parkolhatnak, hétvégén díjmentesen.

#77

Giorgi

Beridze

#77 Giorgi Beridze