Újpest FC - Kisvárda Master Good
2019. december 7. 17:00

2019. december 7. 17:00

Jegyinformációk és egyéb fontos tudnivalók a kupamérkőzéssel kapcsolatban
2018. október 29. - ujpestfc.hu
Szurkolói drapériák, megközelítés és pályarendszabály a szerdai találkozóra.

Magyar Kupa 7. forduló, október 31. (szerda), 20.00

WKW ETO FC Győr - Újpest FC, kapunyitás 18.30-kor

A sportrendezvény helyszíne: ETO Stadion9027 Győr, Nagysándor József utca 31.

A belépők a találkozóra egységesen 1300 forintba kerülnek, a kijelölt, kapu mögötti vendégszektorba, ahova összesen 500 jegyet kaptunk a mérkőzésre, de ez a szám kibővíthető 600-ra is, ha gyorsan fogynak a belépők.

Az online jegyvásárlás már elérhető meccsjegy.mlsz.hu oldalon, ahogy azt már megszokhatták kedves drukkereink, az internetes jegybeszerzéshez klubkártya szükséges, így annak hiányában csak személyesen tudják megváltani tikettjüket.

Az internetes beszerzés mellett szurkolóinknak a győri stadion vendégpénztárainál is lehet tiketteket venni 18.00-tól, szerdán, 1 pénztár lesz a számukra nyitva, két kiszolgálóegységgel. Szimpatizánsainknak javasoljuk az online elővételes vásárlást, mert így elkerülhető a hosszas sorban állás és egyből a beléptetéshez tudnak menni, és biztosan nem maradnak le az összecsapás elejéről.

Kérünk minden Újpest-szimpatizánst, hogy a személyes jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosságot igazoló okmányt, hiszen annak hiányában nem vásárolhatnak jegyet. Részletek ITT!

A rendezők kérésének eleget téve szeretnénk felhívni szimpatizánsaink figyelmét arra, hogy a stadionban megfigyelő kamerák működnek, amelyek nem csak a meccsen, de előtte és közben is minden eseményt rögzítenek. A rendbontókat kiemelhetik a tömegből, a pirotechnikai eszközöket alkalmazókat, akárcsak a kábítószer vagy más bódító hatású anyag, illetve alkoholos befolyás alatt állókat, és a rendezők átadhatják a helyi rendőrségnek. Tilos a stadionba fegyvert, kést, bármilyen pirotechnikai eszközt, petárdát, illatszert, palackot és üveget bevinni, illetve esernyőt és rúdra tűzött zászlót.

Gépjárművel érkezőnek:

Az 1-es főút Tóth László utca feletti szakaszán útépítés zajlik, emiatt Budapest irányából le van zárva ez az utca, így ebből az irányból nem közelíthető meg a vendégszektor. Ehelyett javasoljuk a Mártírok útja – Pesti út – Ipar út – Nagysándor József utca útvonalat.

Parkolni ingyen lehet az ETO Park parkolójában, illetve a vendégbejáratnál.

Szurkolói molinók és drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy kedd 16.00-ig (október 30.) a biztonsag@ujpestfc.hu e-mail címre küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

Az ETO Stadion Pályarendszabályának változatlanul hagyása mellett, a megjelölt mérkőzés vonatkozásában a fenti feltételek betartása nélkül a vendégszektorba a résztvevő nem léptethető be.

Tisztelettel kérjük a mérkőzésre jeggyel rendelkező szurkolóinkat a fenti tájékoztató tudomásulvételére.

Pályarendszabály

Az alábbi linken elérhető az ETO Stadion érvényben lévő pályarendszabálya. Kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy figyelmesen tanulmányozzák át a SZABÁLYZATOT.