#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.
Jegyinformációk és egyéb tudnivalók a hétvégi, Haladás elleni összecsapásra
2018. október 30. - ujpestfc.hu
Elérhetővé vált szurkolóink számára az OTP Bank Liga 13. fordulójában megrendezésre kerülő Újpest FC – Szombathelyi Haladás mérkőzés jegyinfója.

Elővételi jegyárusítás a Mildenberger utcai jegypénztárakban:

november 2. péntek 17:00-20:00

november 3. szombat 13:00-tól 3 pénztár tart majd nyitva (Mildenberger utcai 13-as számú pénztár, továbbá a Megyeri úton található 2-es és 7-es ablak)

15:30-tól pedig az összes pénztárunk nyitva várja lila-fehér szurkolóinkat, hogy megváltsák belépőjüket a Szombathelyi Haladás elleni mérkőzésre.

Kérünk minden Újpest-szimpatizánst, hogy a személyes jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosságot igazoló okmányt, hiszen annak hiányában nem áll módunkban belépőjegyet kiállítani. Részletek ITT!

Továbbá a Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is lehetőségük van megváltani tikettjüket, erről részletes információkat ITT érhetnek majd el.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan, az ELŐVÉTELI ÁRON történő jegyvásárlás a MÉRKŐZÉST MEGELŐZŐ NAPOKON lehetséges. Ennek értelmében a MÉRKŐZÉS NAPJÁN, a pénztárakban megváltott jegyek továbbra is TELJES ÁRON kerülnek értékesítésre.

A fenti időpontokban klubkártya kiváltására is lesz lehetőség a Mildenberger utcai 14-es pénztárban

Az online jegyvásárlás már elérhető meccsjegy.mlsz.hu oldalon, ahogy azt már megszokhatták kedves drukkereink, az internetes jegybeszerzéshez klubkártya szükséges, így annak hiányában csak személyesen tudják megváltani tikettjüket. Futballkártyával és harmadik klub klubkártyájával bármely szektorba vásárolható jegy, ezért külön semleges szektor nem kerül kijelölésre.

Szurkolói molinók és drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy péntek 12.00-ig (november 2.) a biztonsag@ujpestfc.hu e-mail címre küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

A mérkőzésre érvényes jegyárak, szektorbeosztások:

 

Helyszínen

Online/ Elővétel

D lelátó

1 200 Ft

300 Ft

B terasz

1 600 Ft

800 Ft

B terasz családi jegy*

2 000 Ft

 

A terasz

2 000 Ft

1 000 Ft

A terasz családi jegy

2 000 Ft

 

Tribün

2 400 Ft

1 200 Ft

*2 felnőtt és két 18 év alatti vendég együttes jegyvásárlása esetén, csak személyes vásárlás esetén
14 év alatt és 65 év felett ingyenes​ a mérkőzés megtekintése, mindössze egy technikai jegy kiváltása szükséges

VIP vendégeink parkolási lehetősége

Az UTE felújítási munkálatai miatt a belső parkoló jelenleg nem használható. Parkolni a Baross utcai parkolóban lehet, ahonnan kb. 5-10 perces sétával lehet a stadiont megközelíteni. A gyalogos belépés továbbra is a Megyeri úti bejárat felől lehetséges, a jegyeket a szokásos módon a sorompós bejáratnál lehet felvenni. A parkoló pontos helye, a stadion gyalogos megközelítési módja az alábbi képen látható:

Kisvárda elleni bajnoki találkozó

Azon szimpatizánsaink, akik már előre terveznek, a november 10-ei, Kisvárda elleni mérkőzésre is megvásárolhatják belépőjüket (amelyek egységesen 2 500 forintba kerülnek) online ITT. Az ország másik felében esedékes bajnoki találkozóra összesen 266 darab jegyet kaptunk, ennyien lehetnek maximum a vendégszektorokban. Az internetes lehetőség mellett a Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is lehet majd vásárolni, akárcsak a Mildenberger utcában, de majd csak a november 5-ei hét második felében.

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián