#26 Nagy Dániel
Születési idő 1991. 03. 15.
Újból sorsoltak a Magyar Kupában
2018. november 1. - ujpestfc.hu
Kiderült, hogy kivel és mikor játszunk decemberben a legjobb 16-ba kerülésért.

Október 31-én a WKW ETO FC Győr (NB II) legyőzésével csapatunk, a versenysorozat címvédőjeként bejutott a 32-es mezőnybe, ahol velünk együtt a komplett NB I-es mezőny, 8 NB II-es és 12 NB III-as együttes várt ellenfélre a legjobb 16-ba kerüléséért.

A 8. fordulóban, akárcsak az előző körben, már csak az OTP Bank Ligában szereplő alakulatok élvezték a kiemelés jogát, azaz két élvonalbeli csapat a küzdelmek e szakaszában még nem kerülhetett össze egymással. A továbbjutás itt is egy meccsen dől majd el az alábbi módon. Ha 90 percet követően döntetlen az állás, kétszer tizenöt perces hosszabbítás, valamint szükség esetén tizenegyespárbaj következik. Minden esetben az alacsonyabb vonalbeli gárdák a pályaválasztók.

A sorsolást követően kiderült, hogy lila-fehér labdarúgóink Kaposvárra látogatnak december 5-én (szerdán), hogy 18.00-tól a Kaposvári Rákóczi FC (NB II) ellen meneteljenek a finálé felé.

Természetesen, amint információkat kapunk a jegyvásárlással kapcsolatban, azonnal jelentkezünk itt, a hivatalos oldalunkon, hogy tájékoztassuk szurkolóinkat.

Hajrá, lilák!

#26

Nagy

Dániel

#26 Nagy Dániel