#19 Bojovic Mijusko
Jegyinformációk és egyéb tudnivalók a hétvégi, Kisvárda elleni összecsapásra
2018. november 5. - ujpestfc.hu
Elérhetővé vált szurkolóink számára az OTP Bank Liga 14. fordulójában megrendezésre kerülő Kisvárda Master Good – Újpest FC mérkőzés jegyinfója.

Elővételi jegyárusítás a Mildenberger utcai jegypénztárakban:

november 9. péntek 17:00-20:00

A fenti időpontban klubkártya kiváltására is lesz lehetőség a Mildenberger utcai 14-es pénztárban

Személyes jegyvásárlás a helyszínen, Kisvárdán is lehetséges a vendégpénztárnál, ehhez kapcsolódóan, kérünk minden Újpest-szimpatizánst, hogy a személyes jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosságot igazoló okmányt, hiszen annak hiányában nem tudnak belépőjegyet váltani. Részletek ITT!

A belépők egységesen 2 500 forintba kerülnek a találkozóra. Az ország másik felében esedékes bajnoki meccsünkre összesen 266 darab jegyet kaptunk, ennyien lehetnek maximum a vendégszektorokban.

Továbbá a Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is lehetőségük van megvenni tikettjüket, erről részletes információkat ITT érhetnek majd el.

Az online jegyvásárlás már elérhető meccsjegy.mlsz.hu oldalon, ahogy azt már megszokhatták kedves drukkereink, az internetes jegybeszerzéshez klubkártya szükséges, így annak hiányában csak személyesen tudják beszerezni tikettjüket. 

Szurkolói molinók és drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy péntek 12.00-ig (november 9.) a biztonsag@ujpestfc.hu e-mail címre küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

#19

Bojovic

Mijusko

#19 Bojovic Mijusko