#24 Rácz Barnabás
Születési idő 1996. 04. 26.
Az ünnepek közeledtével ismét karácsonyi gyűjtést szervezünk
2018. november 13. - ujpestfc.hu
Klubunk idén egy határ menti településen szeretne segíteni.

Amint az Újpesten már hagyomány, a karácsony közeledtével összefog az Újpest-család, hogy szebbé tegyék azok ünnepét is, akiknek nélkülözniük kell a hétköznapokban. A korábbi évek hagyományát folytatva (2015-ben Törökbecse2016-ban Borota és 2017-ben Tóalmás) klubunk ebben az évben is jótékonysági gyűjtést szervez a rászorulóknak. Az Újpest FC adományait szeretnénk tovább növelni szurkolóink felajánlásaival.

Klubunk idén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található községet, Csengert választotta, ahol biztosan jó hasznát veszik majd a felajánlott adományoknak. A Csengeren élő gyermekek és felnőttek részére új és/vagy használt, de még jó állapotban lévő játékokat, könyveket, ruhákat, valamint tartós élelmiszereket várunk felajánlásra. 2018 karácsonyán is várjuk a szurkolói felajánlásokat, amelyeket az alábbi módon adhatnak le:

Hol? Szusza Ferenc Stadion recepcióján, illetve a Tara Meditációs Központ és Közösség épületében

Mettől meddig? November 13-tól (kedd) egészen december 14-ig (péntek)

Pontosan mikor? Hétköznapokon, reggel 8 és este 19 óra között a Szusza Ferenc Stadion recepcióján, valamint a Tara Meditációs Központ és Közösség épületében, a központ által tartott foglalkozások ideje alatt (részletes időpontok ITT érhetők el ez ügyben), vagy a velük előre egyeztetett időpontban.

Az összegyűlt felajánlásokat klubunk munkatársai december 17-én (hétfőn) személyesen viszik el a településre, természetesen több játékosunk kíséretében. Az adományokat a csengeri Sportcsarnokban (Csenger, 19/23, Ady Endre u., 4765.) fogjuk átadniahol ezzel egy időben klubunk jóvoltából melegétel is kiosztásra kerül a rászorulóknak.

Figyelje honlapunkat és hivatalos social média oldalainkat, ahol december közepéig még több alkalommal adunk majd hírt a gyűjtéssel kapcsolatos tudnivalókról, információkról.

#24

Rácz

Barnabás

#24 Rácz Barnabás