#30 Vincent Onovo
Születési idő 1995. 12. 10.
Szurkolói információk a Mol Vidi FC mérkőzéssel kapcsolatban
2018. november 14. - ujpestfc.hu
Utazás, szurkolói drapériák és pályarendszabály a szerdai találkozóra.

OTP Bank Liga 6. forduló (elmaradt bajnoki pótlása), november 21. (szerda), 19.00

Mol Vidi FC - Újpest FC, kapunyitás 18.00-kor, a találkozó a rendőrség döntése értelmében kiemelt kockázatú besorolást kapott.

Jegyvásárlással kapcsolatban ITT lehet tájékozódni.

Szurkolóink a sportrendezvény helyszínére (Sóstói Stadion, 8000 Székesfehérvár, Csíkvári u. 10.) akkor léptethetők be, ha:

A Sóstói Stadionnál kialakított ellenőrző ponton alávetik magukat a jegyellenőrzésnek, együttműködnek a rendezőkkel és a rendőrség munkatársaival, vállalják, hogy a rendező felszólítására igazolják személyazonosságukat, nem állnak nyilvánvalóan alkohol, kábítószer vagy más bódító hatású szer befolyása alatt, nem tartanak maguknál szeszes italt, kábítószert, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti, amelynek birtoklását jogszabály, a sportrendezvényre való bevitelét a szervező megtiltotta, /pl.: szúró-vágóeszköz, lőfegyver és annak utánzata, hanggránát, pirotechnikai eszközök, palackozott- dobozos ital és étel, spray, esernyő, és minden olyan tárgy, melynek eldobása sérülést okozhat/nem birtokolnak mások iránti gyűlöletre uszító feliratot, zászlót vagy jogszabály által tiltott jelképet.

Tudomásul veszik, hogy az előzetes ellenőrzés és ott tartózkodás alatt róluk kép- és hangfelvétel készülhet a rendőrség munkatársai által.

Az ellenőrző pont előtti területen, beléptető folyósok előtt megállni (kivétel: jegyellenőrzés), azokat eltorlaszolni szigorúan tilos!

Pályamegközelítés gépjárművel érkezőnek (Frissített útvonalterv!!!):

Budapest, valamint Siófok felől az M7-es autópályát a 64. számú kijáratnál kell elhagyni, Székesfehérvár-Centrum irányába. A közelben lévő körforgalmat az első kijáraton kell elhagyni, szintén Székesfehérvár-Centrum irányába. Körülbelül 1,5 km-t kell haladni a Sárkeresztúri utcán, egyenesen a belváros irányába, majd balra a Szárcsa útról a Sóstó köznél kell lefordulni, itt található a vendégparkoló.

Győr felől a 81. sz. úton lehet a várost megközelíteni. Székesfehérvárra érkezve maradjon a 81.sz. úton (Móri u.,- Várkörút, - Budai út, - Széchenyi utca). A Széchenyi utca - Csíkvári út kereszteződésében egy körforgalomhoz érkezik, a második kijáraton kell ezt a körforgalmat elhagyni az M7, 63-as út irányába, majd jobbra a Szárcsa útról a Sóstó köznél kell lefordulni, itt található a vendégparkoló.

Pápa és Szombathely irányából a 8. sz. főúton lehet megközelíteni Székesfehérvárt. A városba érkezve az első körforgalmat a harmadik kijáraton hagyja el a Palotai út irányába. Ezen az úton egyenesen haladva körülbelül 4 km-t kell megtenni a következő körforgalomig, mely a Széchenyi utca - Csíkvári út kereszteződésében található. A Széchenyi utca - Csíkvári út kereszteződésénél található körforgalmat a második kijáraton kell elhagyni az M7, 63-as út irányába, majd jobbra a Szárcsa útról a Sóstó köznél kell lefordulni, itt található a vendégparkoló. 

A Sóstói Stadion átépítése miatt változott a forgalmi rend. A Csíkvári út irányából a vendégparkolót nem lehet megközelíteni.

Szurkolói molinók, drapériák és szerveztetett utazás

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy kedd délig (november 20.) a biztonsag@ujpestfc.hu oldalra küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

A Sóstói Stadion Pályarendszabályának változatlanul hagyása mellett, a megjelölt mérkőzés vonatkozásában a fenti feltételek betartása nélkül a vendégszektorba a résztvevő nem léptethető be.

Klubunk, amennyiben erre igény mutatkozik, szerdán külön szurkolói buszt indít a találkozóra abban az esetben, ha mind a meghirdetett 45 hely elkel (plusz 5 fő rendező is utazik a szurkolókkal). A szerveztetett utazás lehetősége mindenki előtt nyitott, aki hétfő (november 19.) délig jelentkezik a biztonsag@ujpestfc.hu e-mail címen (kérjük a levél tárgya Mol Vidi FC utaztatás legyen) és az utazás megkezdése előtt a helyszínen bemutatja belépőjegyét és kifizeti az 5 000 forintos utazási költséget. UPDATE!!! Mivel nem jelentkeztek elegen, ezért klubunk nem indít külön buszt a mérkőzésre.

Tisztelettel kérjük a mérkőzésre jeggyel rendelkező szurkolóinkat a fenti tájékoztató tudomásulvételére.

Pályarendszabály

Az alábbi linken elérhető a Sóstói Stadion érvényben lévő pályarendszabálya. Kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy figyelmesen tanulmányozzák át a SZABÁLYZATOT.

#30

Vincent

Onovo

#30 Vincent Onovo