#5 Litauszki Róbert
Születési idő 1990. 03. 15.
Jegyinformációk a hétvégi, Paksi FC elleni összecsapásra
2018. november 22. - ujpestfc.hu
Elérhetővé vált szurkolóink számára az OTP Bank Liga 15. fordulójában megrendezésre kerülő Újpest FC – Paksi FC mérkőzés jegyinfója.

Elővételi jegyárusítás a Mildenberger utcai jegypénztárakban:

november 23. péntek 17:00-20:00

november 24. szombat 13:00-tól 3 pénztár tart majd nyitva (Mildenberger utcai 13-as számú pénztár, továbbá a Megyeri úton található 2-es és 7-es ablak)

15:30-tól pedig az összes pénztárunk nyitva várja lila-fehér szurkolóinkat, hogy megváltsák belépőjüket a Paksi FC elleni mérkőzésre.

Kérünk minden Újpest-szimpatizánst, hogy a személyes jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosságot igazoló okmányt, hiszen annak hiányában nem áll módunkban belépőjegyet kiállítani. Részletek ITT!

Továbbá a Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is lehetőségük lesz megváltani tikettjüket, erről részletes információkat ITT érhetnek majd el.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan, az ELŐVÉTELI ÁRON történő jegyvásárlás a MÉRKŐZÉST MEGELŐZŐ NAPOKON lehetséges. Ennek értelmében a MÉRKŐZÉS NAPJÁN, a pénztárakban megváltott jegyek továbbra is TELJES ÁRON kerülnek értékesítésre.

A fenti időpontban klubkártya kiváltására is lesz lehetőség a Mildenberger utcai 14-es pénztárban, valamint a 2018/19-es szezonra szóló bérletek is megvásárolhatóak a kijelölt pénztárakban

Klubkártyával rendelkező szurkolóink a gyorsabb és gördülékenyebb ügyintézés érdekében a Mildenberger utcai 12-es, valamint a Megyeri úti 2-es és 8-as pénztáraknál intézhetik a jegyvásárlást. A tikettek beszerzése mellett a beléptetés során is érdemes nézni, mely forgókapukon látható a „klubkártyásoknak fenntartott” kiírás, mert azokon a pontokon kártyatulajdonosként gyorsabb a bejutás (természetesen a „sima” kapukat is lehet ez ügyben használni).

Az online jegyvásárlás már elérhető meccsjegy.mlsz.hu oldalon, ahogy azt már megszokhatták kedves drukkereink, az internetes jegybeszerzéshez klubkártya szükséges, így annak hiányában csak személyesen tudják megváltani tikettjüket. Futballkártyával és harmadik klub klubkártyájával bármely szektorba vásárolható jegy, ezért külön semleges szektor nem kerül kijelölésre.

A mérkőzésre érvényes jegyárak, szektorbeosztások:

 

Helyszínen

Online/ Elővétel

D lelátó

1 200 Ft

300 Ft

B terasz

1 600 Ft

800 Ft

B terasz családi jegy*

2 000 Ft

 

A terasz

2 000 Ft

1 000 Ft

A terasz családi jegy

2 000 Ft

 

Tribün

2 400 Ft

1 200 Ft

*2 felnőtt és két 18 év alatti vendég együttes jegyvásárlása esetén, csak személyes vásárlás esetén
14 év alatt és 65 év felett ingyenes​

#5

Litauszki

Róbert

#5 Litauszki Róbert