#21 Balázs Benjamin
Születési idő 1990. 04. 26.
Együttesünk már Volkswagenekkel gurul a siker útján
2018. november 26. - ujpestfc.hu
November 23-án, pénteken, az Újpest FC első csapata átvette az Óbudai Autójavító Kft. és a Volkswagen jóvoltából a 15 darab vadonatúj autót.

A borús idő ellenére is nagyon mosolygós volt a csapat, amikor személyesen, az Óbudai Autójavító Kft. telephelyén, egy kedves rendezvény keretében átvehették a kulcsokat Krénusz Andrea marketingigazgatótól és Harsay László kereskedelmi vezetőtől.

A teljes galéria megtekintéséhez kattintson a LINK-re 

Az átadóünnepségen Krénusz Andrea, az Óbudai Autójavító Kft. marketingigazgatója és Harsay László, kereskedelmi vezető elmondta, hogy azért fektették bizalmukat az Újpest FC csapatába, mert nagyon tetszett nekik, hogy egy magánkézben lévő klub ilyen módon helyt tud állni a futball világában.

Az előző szezonban már figyelemmel kísértünk titeket – mondta Krénusz Andrea – és azt gondoltuk, hogy egy privát klub esetében a játékosok hajtanak a sikerekért és harcolnak. Ilyen eredményekkel nem volt kétség, szívesen belevágtunk, hiszen ez minket is erősít. Mindenképpen szeretnénk a labdarúgók munkáját segíteni azzal, hogy egy kimerítő meccs, vagy edzés után kényelmesebben térjenek haza egy jó és biztonságos autóval, és talán az izomláz is kevesebb lesz. Hosszútávú együttműködést tervezünk, szeretnénk, ha ez a kapcsolat mindkét fél számára kedvező lenne. Nagyon szorítunk az idei szezonban is a csapatnak, és remélem, hogy személyesen is ott tudok majd lenni egy-két mérkőzésen, hiszen a hangulat és az egész világ nagyon magával ragadott.

Magánemberként is egyre jobban érdekel minket a foci, eddig is ott ültünk a TV előtt, szurkoltunk a fiúknak, de ebben a szezonban már a derbin személyesen is ott voltunk. Úgy érezzük, most jó pályán van a foci és nem véletlenül vágtunk ebbe vele – nyilatkozta Harsay László.

A teljes galéria megtekintéséhez kattintson a LINK-re. 

Az Újpest FC alapvetően régi kapcsolatot ápol az Óbudai Autójavító Kft-vel, és mindketten nyitottak voltunk arra, hogy komolyabbra fordítsuk ezt az együttműködést – mondta Berta Csaba, a Klub ügyvezető igazgatója. Komoly és hosszú háttérmunka előzte meg a megállapodást, mindenképpen azt szerettük volna, hogy mind a játékosok, mind a szakmai stáb és az irodában dolgozók munkáját megkönnyítsék a felajánlott autók. Nyilván ehhez komoly marketingfelületet kellett biztosítanunk. Ebben nagyon sokat segített a csapat előző szezonbeli teljesítménye, a bronzérem, a Magyar Kupa elnyerése és az európai szereplés is.

A megállapodás hamar létre is jött, és az anyacég segítségével – az Újpest FC csapata számára nagy megtiszteltetés, hogy a német anyavállalat is egy magyar csapatba helyezte a bizalmát – november 23-án megérkeztek a „szolgálati” csodaautók. 12 VW Golf, és 3 VW Arteon. 

#21

Balázs

Benjamin

#21 Balázs Benjamin