#99 Lukács Dániel
Születési idő 1996. 04. 03.
Profik a pályán
2018. november 28. - ujpestfc.hu
NB I-es csapatunk három játékosa, a szélsebes Balázs Benjámin, a trükkmester Nwobodo Obinna és a visszatérő Alassane Diallo látogatott el U-17-es korosztályos együttesünk edzésére a Tábor utcai sportbázisunkra.

Füle Antal futballistáinak tréningje már javában zajlott, mikor is pár ifjú labdazsonglőr észrevette, hogy a messzi távolból érkeznek feléjük felnőtt csapatunk oszlopos tagjai. Ekkor arcukon a meglepettség és az öröm jeleit lehetett felfedezni. Éppen a beadásokat és a ziccereket gyakorolták fiataljaink, és amint lehetett, be is vonták a vendégeket. „Egy olyan korosztályhoz jöttünk látogatóba, amely egy, maximum két lépcsőfokra van a felnőtt csapattól. Örömmel láttam, hogy a fiúk 110%-on pörögnek és isszák az edző szavait” – mondta 21-es számú játékosunk.

Egyik gyakorlat követte a másikat, ahol csak lehetett élvonalbeli együttesünk labdarúgói támogatták a fiatalokat, hol egy-egy szóbeli tanáccsal, hol a gyakorlatban nyújtottak segítséget. A srácok kérdezhettek játékosainktól és éltek is a kínálkozó lehetőséggel. Végezetül Balázs Benjámin adott a fiúknak egy szellemi hamuban sült pogácsát útravalóul:

,,Szeressétek azt, amit csináltok, tanuljatok az esetleges kudarcokból. A lényeg, hogy sohase adjátok fel.”

#99

Lukács

Dániel

#99 Lukács Dániel