MOL Fehérvár FC - Újpest FC
2019. szeptember 28. 19:30

2019. szeptember 28. 19:30

Jegyinformációk, drapériák és stadionmegközelítés a kupamérkőzésre
2018. december 3. - ujpestfc.hu
Csapatunk december 5-én, szerdán Somogy megye székhelyére látogat, hogy kivívja a jogot a legjobb 16-ba kerülésért a Magyar Kupában.

Szerdán (december 5.) 18.00-kor kezdődik a mérkőzés (kapunyitás 17.00) a kaposváriak ellen a Rákóczi Stadionban (cím: Kaposvár, Pécsi utca 4., 7400).

A kupameccs kapcsán a továbbjutott együttesekről és a lebonyolítási rendszerről ITT olvashatnak.

A rendezőktől a mérkőzésre 432 darab jegyet kaptunk, melyek ára egységesen 1000 Ft/db. Ezúttal sem online, sem elővételben nem lehet tiketteket beszerezni.

A kupamérkőzés napján, december 5-én lehet belépőt venni a helyszínen17.00-kor nyitnak a kasszák (2 darab vendég pénztár lesz). Kérünk minden Újpest-szimpatizánst, hogy a személyes jegyvásárláshoz vigyenek majd magukkal személyazonosságot igazoló okmányt, hiszen annak hiányában nem áll módukban belépőjegyet vásárolni. Részletek ITT!

Cikkünket kibővítjük a szervezők által javasolt stadion megközelítési tervvel is, amint megkapjuk.

Szurkolói molinók és drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy kedd délig (december 4.) a biztonsag@ujpestfc.hu oldalra küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.