#21 Balázs Benjámin
Születési idő 1990. 04. 26.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2020. június 6. 21:05

2020. június 6. 21:05

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Karácsonyi készülődés Litauszki Róberttel
2018. december 18. - ujpestfc.hu
Pár hét és itt a karácsony, ilyenkor a csapaton belül is már kicsit ünnepi a hangulat és nagy a várakozás. Megkérdeztük néhány játékosunkat, hogy ők és családjuk, hogyan készülnek az ünnepre.

Litauszki Róbert életét teljesen megváltoztatta, persze pozitív értelemben a kislánya, hiszen most minden körülötte forog, és ez így is van rendjén.

Mióta megszületett a kislányom, teljesen átértékelődött a karácsony fogalma, sokkal jobban várjuk, sőt, megkezdtük az előkészületeket is. Már most díszítjük a lakást, az a cél, hogy a kislányunknak boldog hónapot és boldog ünnepet teremtsünk. A feleségem és én is így nőttünk fel, nagyon szép képeket őrzünk a karácsonyról, ezért mindkettőnknek fontos, hogy a kislányunknak is olyan emlékei legyenek, amiket a későbbiekben tovább tud majd vinni. Bár biztosan sok lesz a rohanás ebben a pár napban, de kárpótol az, hogy minőségi időt tölthet végre együtt a család szeretetben.

Ez lesz az első olyan karácsonyunk, amikor megállapodtunk abban, nem adunk egymásnak drága ajándékokat, ne az anyagiasságról szóljon az ünnep, inkább egymást ismerve az ötletre, a kedvességre és a személyes meglepetésre helyezzük a hangsúlyt. A kislány kivétel, mindenki szabad kezet kapott, hogy mivel lepi meg a kis csöppséget. Persze nem szeretnénk elrugaszkodni a realitás talajáról és elkényeztetni, ötletes készségfejlesztő játékokkal szeretnénk őt meglepni.

 

#21

Balázs

Benjámin

#21 Balázs Benjámin