#68 Burekovic Dzenan
Születési idő 1995. 05. 29.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2020. június 6. 21:05

2020. június 6. 21:05

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Lánykérés a Szusza Ferenc Stadionban
2018. december 14. - ujpestfc.hu
Különös kéréssel fordult hozzánk egy fiatalember, annyira kedves és szívhez szóló volt, hogy nem mondhattunk nemet!

Gergely megkereste az Újpest FC-t azzal, hogy segítsünk neki, mert ő a szeretett kedvesét nem máshol, mint mindkettőjük kedvenc helyén, a Szusza Ferenc Stadionban szeretné megkérni. Az utolsó hazai meccsünk a nagy kihívást jelentő MOL Vidivel zajlott, december 8-án, így az időpontot is arra a napra tettük.

Szerettük volna, ha Nikolett és Gergő életében ez az élmény valóban egyedi és örök emlékű maradna, ezért Gergő segítségével meg is kezdtük a munkálatokat, hogy a szombati meccsre már minden tökéletes legyen. Több titkos találka után össze is állt a forgatókönyv, a fiatalok az A lelátón kaptak helyet, közel a pályához.

Félidőben a kommentárorunk felkonferálta Gergőt, aki halált megvető bátorsággal vonult ki a közönség színe előtt a pálya közepére az All you need is love Beatles dalra, miközben a kivetítőn megjelent a nagy kérdés: Nikolett, leszel a feleségem?

Csodálatos és meghitt esemény színterévé változott a stadion, a nézők és a stáb is a könnyeit törölgette, mikor Gergő letérdelt és elhangzott az igen.

Az estét még a csapat is megkoronázta a MOL Vidi elleni 2:0-s győzelemmel.

Gratulálunk a jegyeseknek és a Csapat nevében is nagyon sok boldogságot kívánunk.

#68

Burekovic

Dzenan

#68 Burekovic Dzenan