Újpest FC - MOL Fehérvár FC
2020. február 1. 17:00

2020. február 1. 17:00

Csengeren jártunk, karácsonyt vittünk
2018. december 19. - ujpestfc.hu
December 14-én lezárult az adománygyűjtő akciónk. Az Önök segítségével három transporternyi ajándékot vittünk a rászorulók részére.

Talán még egy évben sem gyűlt össze ennyi adomány, mint idén. Rengetegen hoztak ajándékot a Szusza Ferenc Stadion recepciójára a csengeri akció keretében a gyermekjátékoktól kezdve a biciklin át a tartós élelmiszerig, így december 17-én reggel három megrakott transporterrel indulhattunk neki az első csapat két játékosával, Banai Dáviddal és Szűcs Kristóffal, illetve kiváló sportkoordinátorunkkal, Kabát Péterrel, a három és fél órás útnak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kis városa tárt karokkal fogadott minket, és már nagyban rotyogott a vendégváró székelykáposzta is. Érkezésünkkor sok kis gyerek rohant elénk, akik mind megszerették volna mutatni foci tudásukat a csapatunk tagjainak, így nem is volt kérdés, hogy azonnal összehoztunk a helyi tantestület segítségével egy minibajnokságot.

A csapatokat Banai Dávid, Szűcs Kristóf, és az utánpótlástól Weisz Tamás és Papszász Dániel vette kezelésbe. A bajnokság abszolút gyermekrészrehajló bírója pedig a 22-es számú Kabát Péter volt.

A bajnokságon mindenki nyert.

Az adományok pedig jó helyre kerültek, erről a videónkat megtekintheti az Újpest FC hivatalos Facebook oldalán.

Minden kedves adományozónknak köszönet jár, hogy megszépítették több mélyszegénységben élő család karácsonyát! Jövőre ismét útnak indulunk!