#55 Máté Zsolt
Születési idő 1997. 09. 14.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Győzelem!!!
2019. január 8. - ujpestfc.hu
Mégsem lesz zárt kapus a Ferencvárosi TC elleni derbi.

Vezetőségünk sikeresen zárta a fellebbezési tárgyalást a Magyar Labdarúgó Szövetséggel a mai napon, így az MLSZ a Mol Vidi FC elleni bajnoki után született eredeti határozatát, melyben „a sportszervezetet NB I férfi felnőtt nagypályás hazai bajnokságban részvevő csapata 1 (egy) soron következő hazai mérkőzésének nézők nélküli, zárt sportlétesítményben történő megtartását rendeli el, tovább a sportszervezetet 1.000.000,- Ft (azaz egymillió forint) pénzbüntetés megfizetésére is kötelezi.” arra változtatta, hogy zárt kapus találkozó helyett a pénzbüntetés összegét emelte 2.000.000 forintra.

Örömmel jelenthetjük, hogy a fenti eredményes megbeszélés értelmében minden szurkolónk előtt nyitva áll a 2019. február 9-ei derbi, azaz az Újpest FC – Ferencvárosi TC bajnoki mérkőzés, amely a jó szokásoknak megfelelően remélhetőleg telt ház előtt zajlik majd.

Kulbunk számára öröm az, hogy az előzetes döntést megváltoztatva mégsem lesz zárt kapus Magyarország legrangosabb mérkőzése néhány ember elitélendő magatartása miatt, és a kapuk nyitva állnak a futballt szerető családok és szurkolók előtt.

Klubunk továbbra sem tűri el sem a rendezőktől, sem az alkalmazottaktól, sem pedig a szurkolóktól a lelátóra és Stadionba nem való, jogsértő magatartásformát, ezért minden olyan eset, ahol ez előfordul, súlyos szankciókat (elbocsátás, stadionból kitiltás) von maga után.

Hajrá, Lilák!

#55

Máté

Zsolt

#55 Máté Zsolt