#17 Szakály Péter
Születési idő 1986. 08. 17.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2020. június 6. 21:05

2020. június 6. 21:05

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Győzelemmel kezdtünk Törökországban!
2019. január 16. - ujpestfc.hu
1-0-ra vertük a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában is gyakran megforduló Qarabağ FK-t.

Némileg szeles időben csaptunk össze az azeri élvonal második helyezett együttesével csütörtök délután 17.00-tól (otthoni idő szerint 15.00-tól). A meccset az alábbi felállásban kezdtük:

Banai-Litauszki-Horj-Balázs-Pauljević-Diallo-Onovo-Obinna-Zsótér-Beridze-Novothny

Hamar megszereztük a vezetést, a 18. percben 86-os számú csatárunk egy szögletvariációt követően talált gyönyörűen a hálóba. A második 45 percre a mester egy szinte teljesen új együttest küldött fel a „hazaiak” ellen, érkezett: Gundel-Kire-Tode (próbajátékos)-Sanković-Nagy-Simon-Rossy-Lukács.

Az eredmény már nem változott a lefújásig, így egy gólos lila-fehér sikerrel búcsúztattuk a mai napot a táborban.

„Az első mérkőzésünk volt, aki a keretben volt, mindenki kapott legalább 45 percet a pályán. Megnyertük a találkozót, ami jó hír volt nekünk, ugyanakkor a felkészülés jelenlegi szakaszában nem kérhetsz vagy várhatsz különleges játékot. Ahogy mondtam az imént, örülök, hogy győztünk ma, de rengeteg munka áll még előttünk” – értékelte a látottakat vezetőedzőnk, Nebojsa Vignjević.

A keretben ma nem volt ott Mijuško Bojović (izomsérülése nem jött teljesen rendbe), Dženan Bureković (szerencsére a vádlijával nincs semmi baj, kis pihenőt követően újra csatasorba állhat), Marko Filipovic, valamint kapusunk, Filip Pajović (nem sérült).

#17

Szakály

Péter

#17 Szakály Péter