#35 Gundel-Takács  Bence
Születési idő 1998. 04. 06.
Jegyinformációk a derbire!
2019. január 18. - ujpestfc.hu
Internetes és személyes vásárlással, valamint drapériákkal kapcsolatos tudnivalók a február 9-ei mérkőzésünkkel kapcsolatban.

A 225. derbin hazai környezetben, a Szusza Ferenc Stadionban lép pályára csapatunk a Ferencvárosi TC fiai ellen. 

A szurkolás és a kiváló futballhangulat megteremtése a futballistáinknak plusz egy mezőnyjátékossal ér fel a 90 perc alatt. Szurkolóink pedig már megszámlálhatatlan mérkőzés alkalmával bizonyították, hogy az újpesti tábor a leghangosabb a lelátókon. Töltsük meg szeretett stadionunk székeit egytől-egyig, és minél/mindenkinél hangosabban zengjen, zúgjon a: Hajrá, Lilák!!!

Elővételi jegyárusítás a MEGYERI úti jegypénztárakban (1,2,3,4-es ablakoknál, melyek a teherkapunál találhatóak):

február 4. hétfő                    17:00-20:00

február 5. kedd                     17:00-20:00

február 6. szerda                  17:00-20:00

február 7. csütörtök             17:00-20:00

február 8. péntek                 17:00-20:00

Mérkőzésnapi (NEM ELŐVÉTELES) jegyárusítás:

február 9., szombat 15:30-tól 4 pénztár tart majd nyitva (Mildenberger utcai 14-es számú pénztár, továbbá a Megyeri úton található 2-es, 4-es és B1-es ablak)

17:30-tól, a kapunyitástól pedig az összes pénztárunk nyitva várja lila-fehér szurkolóinkat, hogy megváltsák belépőjüket a Ferencvárosi TC elleni mérkőzésre.

Kérünk minden Újpest-szimpatizánst, hogy a személyes jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosságot igazoló okmányt, hiszen annak hiányában nem áll módunkban belépőjegyet kiállítani. Részletek ITT!

Továbbá a Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is lehetőségük lesz megváltani tikettjüket, erről részletes információkat ITT érhetnek majd el.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan, az ELŐVÉTELI ÁRON történő jegyvásárlás a MÉRKŐZÉST MEGELŐZŐ NAPOKON lehetséges. Ennek értelmében a MÉRKŐZÉS NAPJÁN, a pénztárakban megváltott jegyek továbbra is TELJES ÁRON kerülnek értékesítésre.

A fenti időpontokban klubkártya kiváltására is lesz lehetőség a Megyeri úti 4-es pénztárban (a találkozó napján pedig a Mildenberger utcai 14-es ablakban is).

Klubkártyával rendelkező szurkolóink a gyorsabb és gördülékenyebb ügyintézés érdekében a Mildenberger utcai 12-es, valamint a Megyeri úti 2-es és 8-as pénztáraknál intézhetik a jegyvásárlást. A tikettek beszerzése mellett a beléptetés során is érdemes lesz majd nézni, mely forgókapukon látható a „klubkártyásoknak fenntartott” kiírás, mert azokon a pontokon kártyatulajdonosként gyorsabb a bejutás (természetesen a „sima” kapukat is lehet ez ügyben használni).

Az online jegyvásárlás már elérhető meccsjegy.mlsz.hu oldalon, ahogy azt már megszokhatták kedves drukkereink, az internetes jegybeszerzéshez klubkártya szükséges, így annak hiányában csak személyesen tudják megváltani tikettjüket. Biztonsági okokból kifolyólag hazai szektorokba csak Újpest FC, vendégszektorba csak Ferencvárosi TC által kiállított klubkártyával lehetséges a jegyvásárlás.

A mérkőzésre érvényes jegyárak, szektorbeosztások:

 

Helyszínen

Online/ Elővétel

D lelátó

1 700 Ft

900 Ft

B terasz

2 100 Ft

1 100 Ft

B terasz családi jegy*

2 000 Ft

 

A terasz

2 500 Ft

1 300 Ft

A terasz családi jegy

2 000 Ft

 

Tribün

2 900 Ft

1 500 Ft

*2 felnőtt és két 18 év alatti vendég együttes jegyvásárlása esetén, csak személyes beszerzésnél
14 év alatt és 65 év felett ingyenes​

Szurkolói molinók és drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy a következő hónap első csütörtökének deléig (február 7.)biztonsag@ujpestfc.hu oldalra küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

#35

Gundel-Takács

Bence

#35 Gundel-Takács  Bence