#11 Marko Filipovics
Parádés játékkal győztünk!
2019. január 19. - ujpestfc.hu
Lila-fehér csapatunk kiütötte a fehérorosz bajnokság második helyezettjét Belekben.

Együttesünk második felkészülési találkozóján a BATE Boriszov mögött helyet foglaló FC Shakhtyor Soligorskkal mérte össze erejét és tudását. Az első félidőben az alábbi 11 labdarúgóval futottunk ki a pályára:

Gundel-Pauljević-Litauszki-Ristevski-Bureković-Onovo-Sanković-Obinna-Nagy-Beridze-Novothny

Az összecsapás nyitó 45 percének második felében az addigi mezőnyjátékot felváltotta egy gyorsabb, támadóbb futball, amelyben ellenfelünk fölé nőttünk és a hajrában Novothny és Sanković góljai révén 2-0-s előnnyel mehettünk el a szünetre.

A második 45 percben aztán felpörögtek az események, egyik találatot követte a másik, és a 60. minutumban majdnem a komplett kezdő kicserélődött, hiszen beállt: Pajović-Balázs-Zsótér-Lukács-Simon-Horj-Tode (próbajátékos)-Diallo-Rossy, a két gólszerző végigjátszotta a meccset.

Az eredmény hűen tükrözte a mai erőviszonyokat, hathatós és határozott teljesítménnyel végül 6-2-vel zártuk a szombati napot.

„Nagyon jó volt a mai mérkőzés, az első találkozót és győzelmet követően nem voltam annyira boldog amiatt, ahogy játszottunk, de ez teljesen rendben volt, hiszen fáradtak a fiúk. A mai nap sokkal jobban sikerült, akik 60 percet voltak a pályán és a 30 percesek is mindent beleadtak, jó a verseny a csapaton belül. Sok minden hatékonyabb volt, mint az előző meccsen, és ez a siker egy kiváló motiváció arra, hogy továbbra is keményen dolgozzunk.

Az edzőtábor felénél járunk, általánosságban elmondhatom, hogy minden úgy alakul, ahogy terveztük. A legjobb hír emellett az, hogy szinte senki sem sérült, Diallonak volt egy kisebb problémája, de az is elmúlt, illetve bízom benne, hogy Bojović is hamarosan teljes értékű tag lesz” – értékelte a látottakat és a féltávot Nebojsa Vignjevic vezetőedző.

#11

Marko

Filipovics

#11 Marko Filipovics