#26 Nagy Dániel
Születési idő 1991. 03. 15.
Branko Pauljević interjú
2019. január 22. - ujpestfc.hu
Gyors léptű hátvédünk a hétvégi meccsről és a tábori életről mesélt nekünk.

Szombaton egy gólzáporos mérkőzést játszottunk az FC Shakhtyor Soligorsk ellen. Hogy láttad a meccset „belülről”?

Rendkívül jó találkozó volt, én egy kicsit fáradtnak éreztem magam, mert szerdán a Qarabağ FK ellen végig a pályán voltam. Ugyanakkor jól vagyok, szeretem az edzőtáborokban, hogy napi két tréning van, ilyenkor nincs sok időd máson gondolkodni. Ez a meccs hihetetlen volt, nagyon jól ment a csapatnak egy erős ellenféllel szemben, hat gólt szereztünk és mellette remek volt a játékunk is.

Vasárnap a pihenésé volt, mivel töltötted az időt?

Bár szabadnap volt, mégsem aludtam sokáig, időben felkeltem reggel, lementem reggelizni, utána kicsit feltöltődtem a wellness részlegben a barátaimmal, majd elsétáltunk egy közeli bevásárlóközpontba.

Ezt a napot arra használtam, hogy kikapcsolódjak és felkészüljek a következő etapra.

Hétfőn esős, mostoha körülmények fogadták a csapatot, milyen tréningek voltak?

Igen, ezzel volt probléma, nem is mentünk emiatt ki, de a benti foglalkozás sem volt éppen könnyű. A felsőtestre edzettünk, személy szerint én a felkészülés e szakaszában ezt intenzívnek és rendkívül keménynek találtam. Bízom benne, hogy az időjárás kegyes lesz hozzánk, és több kinti tréningünk lesz.

Otthon vár a kisfiad, hogyan tartod vele a kapcsolatot a táborban?

A kis fickó napról-napra csak nő, hiányzok neki és természetesen egyre jobban hiányzik ő is nekem. Minden nap beszélünk, ő is nagyon szereti a focit, egyébként jönni akart velem az edzőtáborba. Fantasztikus, hogy minden érdekli, nagyon várom már a pillanatot, hogy hazaérjek, hogy kérdezzen a kinti dolgokról. Általában minden időmet vele és a feleségemmel töltöm, így 14 nap különlét után biztos vagyok benne, hogy különleges lesz újra együtt lenni.

Mit szoktál csinálni két edzés között és este kikapcsolódás gyanánt?

Szeretem a kemény munkát és edzéseket, ha otthon nincs két tréning, akkor 2-3 naponta pluszba elmegyek konditerembe, hogy még edzek. Itt minden foglalkozás rendkívül kemény, így eszünk, alszunk, masszázsra megyünk, nincs túl sok szabad időnk.

Vacsora után a családommal és a barátaimmal szoktam beszélni, nagyjából ezzel telnek a napok.

#26

Nagy

Dániel

#26 Nagy Dániel