#24 Rácz Barnabás
Születési idő 1996. 04. 26.
Két győzelem után vereség
2019. január 22. - ujpestfc.hu
Csapatunk harmadik edzőmérkőzésén 2-0-ra kikapott a lengyel FC Zaglebie Lubintól.

Igazi futballidő fogadta az együtteseket ma otthoni idő szerint 13.30-kor (itt két órával többet mutatnak a vekkerek) Antalyaban. A mieink az alábbi felállásban kezdték az első 45 percet:

Pajović-Horj-Balázs-Tode (próbajátékos, védő)-Diallo-Onovo-Obinna-Simon-Zsótér-Lubaky-Lukács

Sajnos már a 10. minutumban hátrányba kerültünk, ezután próbálkoztunk mi is a kapuba találni, de nem sikerült megzörgetni a Lubin hálóját. A második játékrész elején, majd a 63. percben az alábbi labdarúgóink érkeztek csereként:

Banai-Ristevski-Litauszki-Pauljević-Bureković-Sanković-Nagy-Beridze-Novothny

Ekkor már 2-0 volt oda, és a hármas sípszót követően is így maradt az eredményjelző.

„Jó volt arra a mérkőzés, hogy lássuk, azok közül az elemek közül, amelyeken jelenleg is dolgozunk, ma többet elfelejtettünk a gyakorlatban alkalmazni. Ez egy jó felmérő volt nekünk, hogy felismerjük az elkövetett hibáink alapján, miben kell még fejlődnünk. Ma olyan felállásban léptünk pályára, amely nem játszott így, ebben a formában sok meccset ezelőtt. Általánosságban a mi találkozóink jók, főleg, ha úgy nézed őket, hogy látod mi volt a baj, megérted azt, ami sokkal jobb nekünk, ha ilyenkor történik, mint ha a bajnokságban lenne” – osztotta meg velünk gondolatait vezetőedzőnk, Nebojsa Vignjevic.

#24

Rácz

Barnabás

#24 Rácz Barnabás