#23 Banai Dávid
Születési idő 1994. 05. 09.

Újpest FC - DVSC
Szusza Ferenc Stadion, 2019. április 27. 17:00

Szusza Ferenc Stadion
2019. április 27. 17:00

Megvan az új biztonsági cég!
2019. január 23. - ujpestfc.hu
Klubunk a beérkezett pályázatok közül kiválasztotta az új szolgáltatót.

Ahogy korábbi cikkünkben is írtuk, számunkra az a legfontosabb, hogy az Újpest FC mérkőzésein mindenki biztonságban érezze magát, élvezze a meccseket és az azok köré szervezett programokat.

Az új biztonsági szolgálattal kapcsolatban olyan vállalatot kértünk fel erre a felelősségteljes megbízatásra, amelyik a törvényi feltételeknek, vonatkozó MLSZ és egyéb előírásoknak maximálisan megfelel, valamint legfontosabb feladatának azt tartja, hogy újra minél több ember érezzen kedvet kilátogatni a szentélybe.

A győztes a HardGuard Group Security Zrt. lett, így február 1-től ők állnak nálunk munkába. A cég szeretné hangsúlyozni, hogy a fenti feltételek szigorú betartása mellett fogja a feladatait elvégezni, a szurkoló szórakozása a legfontosabb alapelvet figyelembe véve.

Ugyanakkor szeretnénk ismételten felhívni a figyelmet arra, hogy klubunk továbbra sem tűri el sem a rendezőktől, sem az alkalmazottaktól, sem pedig a szimpatizánsoktól a lelátóra és Stadionba nem való, jogsértő magatartásformát, ezért minden olyan eset, ahol ez előfordul, súlyos szankciókat (elbocsátás, stadionból kitiltás) von maga után.

Hajrá, lilák!

 

#23

Banai

Dávid

#23 Banai Dávid