Újpest FC - Kisvárda Master Good
2019. december 7. 17:00

2019. december 7. 17:00

Derbi információk
2019. február 8. - ujpestfc.hu
Beléptetés és pályarendszabály a szombati mérkőzésre.

OTP Bank Liga 20. forduló, február 9. (szombat), 19.30

Újpest FC – Ferencvárosi TC, kapunyitás 17.30-kor

Szurkolóink a sportrendezvény helyszínére (Szusza Ferenc Stadion, 1044, Budapest, Megyeri út 13.) akkor léptethetők be, ha:

A stadionnál kialakított ellenőrző pontokon alávetik magukat a jegyellenőrzésnek, együttműködnek a rendezőkkel és a rendőrség munkatársaival, vállalják, hogy a rendező felszólítására igazolják személyazonosságukat, nem állnak nyilvánvalóan alkohol, kábítószer vagy más bódító hatású szer befolyása alatt, nem tartanak maguknál szeszes italt, kábítószert, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti, amelynek birtoklását jogszabály, a sportrendezvényre való bevitelét a szervező megtiltotta, /pl.: szúró-vágóeszköz, lőfegyver és annak utánzata, hanggránát, pirotechnikai eszközök, palackozott- dobozos ital és étel, spray, esernyő, és minden olyan tárgy, melynek eldobása sérülést okozhat/nem birtokolnak mások iránti gyűlöletre uszító feliratot, zászlót vagy jogszabály által tiltott jelképet. Tudomásul veszik, hogy az előzetes ellenőrzés és ott tartózkodás ideje alatt róluk kép- és hangfelvétel készíthető a rendőrség munkatársai által.

Abban az esetben, ha szurkolóink a rendezvényre be nem vihető tárggyal érkeznek, (és birtoklása jogszabály által nem tiltott) és annak biztonságos megőrzését már nem tudják megoldani, a stadionnál átvételi elismervény ellenében átveszik tőlük a megőrzendő tárgyat. Az átvett tárgyak őrzését, visszaadását az Újpest FC biztonsági szolgálata végzi. Ha a megőrzött tárgyakért annak tulajdonosa a mérkőzés befejezésétől számított két órán belül nem jelentkezik a stadionban, akkor az átvételt végrehajtó a felelős őrzés szabályai szerint jár el. Ebben az esetben a tulajdonos az adott tárgyat székházunk (1044 Megyeri út 13.) portáján veheti át, minden munkanapon 9 órától délután 5 óráig.

Ahogy korábbi cikkünkben is írtuk, az A terasz és az A tribün jobb oldalára jegyet váltók a Megyeri út (OMV kút) felől közelítsék meg a stadiont, és a Kisfaludy – Labdarúgó utcán keresztül juthatnak el a váltott helyükre.

Pályarendszabály

Az alábbi linken elérhető a stadionban érvényben lévő pályarendszabály. Kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy figyelmesen tanulmányozzák át a SZABÁLYZATOT.