#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.
Jegyinformációk a hétvégi, PAFC elleni bajnoki találkozóra
2019. február 12. - ujpestfc.hu
Internetes és személyes vásárlással, valamint molinókkal kapcsolatos tudnivalók a szombati vendégszerepléssel kapcsolatban.

Lila-fehér csapatunk február 16-án, szombat 17.00-kor lép pályára a Pancho Arénában (cím: Felcsút, Rákóczi u., 8086), hogy összemérje erejét és tudását a felcsúti együttessel. A találkozó biztonsági szempontból normál besorolást kapott.

A mérkőzésre 575 tikettet kaptunk (3I és 3H szektorok a mieink, belépés a 3-as bejáratnál), a jegyek egységesen 800 forint/darabáron kerülnek értékesítésre elővételben, a helyszínen pedig 1 000 Ft/db áron.

Javasoljuk szimpatizánsainknak, hogy a tikettjeiket, a helyszíni sorban állás elkerülése végett vegyék meg online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül (MÁR NEM KELL KLUBKÁRTYA, CSAK REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES AZ OLDALON, AKÁRCSAK MOZIJEGY VÉTELNÉL).

Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is lehetőségük van megváltani tikettjüket, erről részletes információkat ITT érhetnek majd el. A jegyvásárlás ebben az esetben regisztrációmentes!

Felcsúton is be lehet majd szerezni a belépőket, a vendégpénztárak (5-ös és 6-os) 15.00-tól várják már szimpatizánsainkat szombaton (EBBEN AZ ESETBEN SEM SZÜKSÉGES SZEMÉLYAZONOSSÁGOT IGAZOLÓ OKMÁNY A VÁSÁRLÁSHOZ).

A vendégszurkoló parkolása a murvás úton lehetséges, a Bicske-Csákvár körforgalomnál, szimpatizánsaink Bicske felé hajtva tudnak behajtani hátulról az autóikkal.

Szurkolói molinók és drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy péntek délig (február 15.) a biztonsag@ujpestfc.hu oldalra küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián