Kisvárda Master Good - Újpest FC
2019. augusztus 24. 18:00

2019. augusztus 24. 18:00

Simon és Banai a Tábor utcában
2019. április 1. - ujpestfc.hu
Felnőtt csapatunk két játékosa látogatott el az U16-os korosztályunk edzésére.

Medgyes Péter „fiai” egy szokásos edzésre számítottak, és az elején minden a megszokottak szerint történt. Egy alapos bemelegítést követően érkezett meg Simon Krisztián és Banai Dávid a srácok tréningjére, akik igencsak meglepődtek. Móciék először még csak a pálya széléről figyelték fiatal tehetségeinket, ezt követően, mivel tréningruhában voltak a fiúk, be is álltak az ifjú titánok közé zsugázni, hat a négy elleni játékban.

A fárasztó edzés végeztével a srácoknak lehetőségük adódott kérdezni labdarúgóinktól és érdekesebbnél érdekesebb kérdésekkel bombázták őket. Volt, aki arra volt kíváncsi, hogy milyen érzelmek dúltak Krisztiánban mikor pályára lépett az AFC Ajax ellen, de akadt olyan is, aki tanácsot kért tőlük, hogy hogyan válhat belőle profi futballista. A kérdezz-feleket követően autógramm kártyákkal lepték meg a gyerekeket NBI-es csapatunk képviselői.

,,Kíváncsi voltam, hogy mozognak a srácok, és azt kell mondjam, bár rövid időt töltöttünk el köztük, láttam nem kevés ügyes gyereket, remek munkát végeznek. Emlékszem, mikor én voltam ifista, mennyire sokat jelentett, amikor az akkori profi keretből valaki ellátogatott egy tréningünkre. A mai napig boldogan gondolok vissza rá, mikor U17-es koromban Tisza Tibiék vendégeskedtek nálunk” - fogalmazott 7-es számú kiválóságunk. ,,Krisztiánnal együtt nőttünk fel itt, így fontosnak láttuk, hogy focistáink lássák, nem lehetetlen elérni az első osztályt. Bíztattuk őket, hogy ne adják fel, és ha bármilyen problémájuk adódna az életükben, próbáljanak felülkerekedni azon és ami a legfontosabb, higgyenek magukban.” - zárta a gondolatsort Banai Dávid.