#55 Máté Zsolt
Születési idő 1997. 09. 14.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Jegy- és egyéb szurkolói információk a 27-i mérkőzéssel kapcsolatban
2019. április 23. - ujpestfc.hu
Internetes és személyes vásárlással, valamint drapériákkal kapcsolatos tudnivalók a DVSC elleni találkozónk kapcsán.

Az OTP Bank Liga 30. fordulójában, hazai pályán fogadjuk a DVSC csapatát.

Jegyértékesítési információk:

Kedvezményes elővétel: 

Elővételi jegyárusítás személyesen a MEGYERI úti jegypénztárakban (3-as és 4-es ablakoknál, melyek a teherkapunál találhatóak):

április 25. csütörtök             17:00-20:00

április 26. péntek                  17:00-20:00

személyes jegyvásárlás ebben az esetben regisztrációmentes a találkozóranincs szükség hivatalos személyazonosító dokumentumra a tikettek beszerzéséhez. Ez többek között azt is jelenti, hogy az online jegyvásárlás klubkártya nélkül is elérhető mindenki számára! Az online jegyvásárlás aktív meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

Szombaton a 100. bajnokink következik a Loki ellen, ráadásul ez az 50. is egyben számunkra, mint pályaválasztó. Tovább is folytatódik a sor, 50 évvel ezelőtt játszotta az Újpest az eleddigi utolsó nemzetközi kupadöntőjét (a VVK-ban) a Newcastle ellen. A kerek évforduló tiszteletére pedig szombaton eljönnek hozzánk a két együttes legendás tagjai, hogy megünnepelhessük őket és a fél évszázada véghezvitt tetteiket. Mérkőzésnapi (NEM ELŐVÉTELES) jegyárusítás:

Április 27., szombat 13:00-tól 4 pénztár tart majd nyitva (Megyeri úton található 2-es, 4-es és 7-es ablak és Mildenberger 14-es).

15:30-tól, a kapunyitástól pedig az összes kasszánk nyitva várja lila-fehér szurkolóinkat, hogy megváltsák belépőjüket a DVSC elleni mérkőzésre.

Továbbá a Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is lehetőségük lesz megváltani tikettjüket, erről részletes információkat ITT érhetnek majd el.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan, az ELŐVÉTELI ÁRON történő jegyvásárlás a MÉRKŐZÉST MEGELŐZŐ NAPOKON lehetséges. Ennek értelmében a MÉRKŐZÉS NAPJÁN, a pénztárakban megváltott jegyek továbbra is TELJES ÁRON kerülnek értékesítésre.

A fenti időpontokban klubkártya kiváltására is lesz lehetőség a Megyeri úti 4-es pénztárban (a találkozó napján pedig a Mildenberger utcai 14-es ablakban is).

Április 27-én, a meccs napján klubkártyával rendelkező szurkolóink a gyorsabb és gördülékenyebb ügyintézés érdekében a Mildenberger utcai 12-es, valamint a Megyeri úti 2-es és 8-as pénztáraknál intézhetik a jegyvásárlást. A tikettek beszerzése mellett a beléptetés során is érdemes lesz majd nézni, mely forgókapukon látható a „klubkártyásoknak fenntartott” kiírás, mert azokon a pontokon kártyatulajdonosként gyorsabb a bejutás (természetesen a „sima” kapukat is lehet ez ügyben használni).

A mérkőzésre érvényes jegyárak, szektorbeosztások:

 

Helyszínen

Online/ Elővétel

D lelátó

1 200 Ft

600 Ft

B terasz

1 600 Ft

800 Ft

B terasz családi jegy*

2 000 Ft

 

A terasz

2 000 Ft

1 000 Ft

A terasz családi jegy

2 000 Ft

 

Tribün

2 400 Ft

1 200 Ft

Vendég

1 200 Ft

 

*2 felnőtt és két 18 év alatti vendég együttes jegyvásárlása esetén, csak személyes beszerzésnél
14 év alatt és 65 év felett ingyenes​

Szurkolói molinók és drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy péntek délig (április 26.) a biztonsag@ujpestfc.hu oldalra küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

#55

Máté

Zsolt

#55 Máté Zsolt