Újpest FC - Kisvárda Master Good
2019. december 7. 17:00

2019. december 7. 17:00

Megválasztottuk a Szezon Szépét!
2019. május 10. - ujpestfc.hu
Igenis Újpesten vannak a legszebb szurkolólányok, és ezt be is bizonyítottuk, hiszen 9-én a csapat tagjai megválasztották a 2019-es év legszebb szurkolólányát.

Több mint 50 jelentkező közül került ki az a 10 lány, aki felvonult a csapat előtt. Februártól lehetett nevezni a versenyre, a feltétel az volt, hogy mindenképpen lila szívű hölgyek jelentkezzenek, és ezt persze bizonyítani is kellett.

A verseny három körös volt, egy csapatmezes felvonulás, egy beszélgetés és egy party ruhás. A beszélgetés folyamán sok minden kiderült a lányokról, voltak igazi keménymagos szurkolólányok, akik az összes lelátós dalt tudták.

Kabát Peti igazi lelkes házigazda volt, minden indulóval külön beszélgetett, és komolyan kifaggatta őket az Újpest történelméről.

A „szigorú” zsűri elnöke a születésnapos Banai Dávid volt, a tagok pedig Balázs Beni, Zsótér Doni, Rácz Barni és Marko Filipovics. Ők is kérdeztek, mivel a pontozásba az is beleszámított, hogy a jelöltek mennyire talpraesettek, hogyan tudnak kommunikálni, hiszen a győztes azon kívül, hogy rengeteg ajándékot kap, képviseli egy éven keresztül az újpesti szurkolólányokat és aktívan részt vesz majd az Újpest FC eseményein. Balázs Beni még meg is táncoltatta az egyik jelöltet.

A szavazás lezártával a lányok ismét felvonultak és kihirdetésre került a győztes, a 33 éves Erdei-Sallai Mónika, aki egy szezonbérletet, egy saját névvel és számmal ellátott mezt, egy DM ajándékcsomagot, VIP belépőt egy hazai meccsre, egy Aquaworld belépőt és 10 alkalmas SPA bérletet kapott.

A két udvarhölgy Tóth Anna (második udvarhölgy) és Bagóczky Bettina (első udvarhölgy) lettek, a Facebook közönségszavazás nyertese pedig Princz Andrea Judit lett. Természetesen ők is rengeteg ajándékkal mehettek haza, és az összes résztvevő kapott egy kis csomagot a Drogerie Markt jóvoltából.

Minden jelentkezőnek gratulálunk, éljenek az újpesti lányok, akik a legszebbek!

Hajrá Lilák, hajrá Lila Lányok!

Külön köszönjük a támogatóinknak, a DM Drogerie Markt Kft-nek és az Aquaworld Resortnak.