Újpest FC - ZTE FC
2019. október 26. 17:00

2019. október 26. 17:00

Válogatott társaság!
2019. május 27. - ujpestfc.hu
Két újpesti játékosra is számítanak a nemzeti tizenegyükben.

Zsótér Donát a bővített, 32 fős válogatott keretbe kapott meghívót Marco Rossi szövetségi kapitánytól még május közepén. Azóta 29-re olvadt ez a szám, így 10-es számú futballistánk előtt továbbra is nyitva áll az út, hogy a szűkített társaságba is beverekedje magát.

Kiváló középpályásunk ma este érkezik Telkibe, a piros-fehér-zöld alakulat edzőtáborába, ahol várhatóan a kemény tréningeket követően, hétvégén derül ki, kik utazhatnak majd június elején Azerbajdzsánba, az Európa-bajnoki selejtezőre.

UPDATE: Sajnos rossz hírek érkeztek az MLSZ-től, idézzük a honlapot: „Zsótér Donát egy szerencsétlen mozdulat következtében bokasérülést szenvedett a nemzeti csapat edzésén. Az Újpest FC játékosára így nem számíthat Marco Rossi az azeriek és a walesiek elleni mérkőzéseken.”
Mi így is rendkívül büszkék vagyunk rád Doni, mindent beleadtál, és biztosak vagyunk benne, hogy legközelebb eléred a címeres mezzel kapcsolatos álmod és pályára léphetsz a nemzeti tizenegyben!
Mielőbbi felépülést kívánunk 10-es számú kiválóságunknak, akinek a hírek szerint szerencsére nem annyira súlyos a sérülése!

Kire Ristevski hazatért, hogy az Észak-Macedón együttessel készüljön a kontinenstorna selejtezőire, amelyek során június 7-én otthon, Lengyelországgal csapnak össze, míg 10-én Ausztria legjobbjait fogadják.

Lila-fehér tehetségeinknek sok sikert kívánunk a címeres mezben rájuk váró kihívásokhoz!