Ferencvárosi TC - Újpest FC
2019. október 19. 19:30

2019. október 19. 19:30

Középpályással erősítettünk!
2019. június 11. - ujpestfc.hu
Klubunk a mai napon új játékossal írt alá.

Mészáros Karol az előző idényben az NB I-es Szombathelyi Haladás csapatában játszott, azelőtt szerepelt a DVSC együttesében is a magyar élvonalban. A korábbi U21-es szlovák válogatott hazájában a Slovanban mutatkozott be a felnőttek között, 86 mérkőzésen 14-szer talált be az ellenfelek kapujába a pozsonyi alakulatban, és ez idő alatt részese lehetett két bajnoki címnek is.

A 70-es számot kapó 175 cm magas és 25 esztendős labdarúgó a papírok szignálását követően így nyilatkozott honlapunknak:

"3 és fél éve kerültem Magyrországra focizni, a Puskás és a Debrecen után a Haladásba szerződtem, egészen az idei szezon végéig Szombathelyen álltam pályára. Számomra nagyon nagy megtiszteltetés, hogy Magyarország egyik legnagyobb multú csapatához igazoltam, főleg azért, mert apukámnak az Újpest a kedvence, egészen kicsi korától. Így természetesen én is tudom, hogy milyen múltja van Újpestnek és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Szeretnék hamar beilleszkedni, és sikerekhez segíteni a csapatot."

 

Új futballistánknak sok sikert és még több gólt kívánunk a negyedik kerületben!

Hajrá, lilák!