Újpest FC - MOL Fehérvár FC
2020. február 1. 17:00

2020. február 1. 17:00

Sok sikert kívánunk Patrik!
2019. július 3. - ujpestfc.hu
27 éves támadónk új csapatban folytatja pályafutását.

Tischler Patrik 2017 nyarán érkezett a Megyeri útra az akkor a másodosztályt éppen megnyerő Puskás Akadémia FC-től, amelyben 15 találatot szerzett a bajnokságban.

A 2017/2018-as idényben a fiatal csatár aktív részese volt a lila-fehér klub jubileumi, 10. Magyar Kupa győzelmének, 9 mérkőzésen 10 góllal segítette együttesét. Ezzel a teljesítményével a sorozat gólkirálya lett. A hazai pontvadászatban 27-szer lépett pályára, ebből hat alkalommal kezdőként és ez idő alatt 4 gólt lőtt az aktuális ellenfeleknek.

A 2018/2019-es szezonban az OTP Bank Liga első öt fordulójában még újpestiként hajtott a sikerért, majd kölcsönszerződés keretében augusztus végétől már a kispestieknél volt szolgálatban.

Patrik idén nyáron még velünk kezdte el a felkészülést az új feladatokra, azonban az augusztusi rajtnál már a Kisvárda Master Good csapatának színeiben láthatjuk.

A korábbi többszörös korosztályos válogatott labdarúgó így búcsúzott tőlünk: „Szeretném megköszönni azt az igazából egy évet, amit Újpesten tölthettem, fantasztikus volt. A lila-fehér szurkolótábor pedig magáért beszélt, akkor is jött a buzdítás a lelátókról, amikor nem úgy ment a csapatnak. A kupagyőzelem és a bajnoki harmadik hely miatt is pozitív emlékeim lesznek az itteni időszakról még akkor is, ha a pontvadászatban nem léphettem annyit pályára.

Több barátot is szereztem a negyedik kerületben, sok jó dolgot átéltem itt, még egyszer köszönök mindent a szurkolóknak és a fiúknak is”.

Sok sikert kívánunk korábbi futballistánknak a továbbiakban!