#5 Máté Zsolt
Születési idő 1997. 09. 14.

Újpest FC - Ferencvárosi TC
2022. január 30. 20:00

2022. január 30. 20:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Új játékossal erősödtünk!
2019. július 8. - ujpestfc.hu
Izlandi korosztályos válogatott labdarúgó csatlakozott együttesünkhöz.

Aron Bjarnason mostantól lila-fehérben folytatja pályafutását. A 23 éves balszélső, aki csatárként is bevethető, a tűz és a jég országának első osztályú bajnokságában szerepelt eddig, a Breidablik csapatában, amely jelenleg a második helyen áll az ottani pontvadászatban.

A korábbi U19-es nemzeti tizenegyben is megforduló futballista hazája bajnokságában az idei szezonban 9 mérkőzésen lépett pályára, ezeken négy találatot szerzett és négy gólpasszt is kiosztott. A korábban Izlandi Kupát nyert labdarúgó emellett az idei versenykiírásban, a kupasorozatban 5 meccsen 3-szor volt eredményes.

A 8-as mezszámot választó 173 cm magas Bjarnason majd a július 22-ei héten csatlakozik hozzánk (előtte még korábbi együttesében Európa-liga selejtezőn lép pályára az FC Vaduz ellen) és így nyilatkozott honlapunknak az aláírását követően: „Az Újpest egy nagy klub Magyarországon, gazdag történelemmel, már nagyon várom, hogy csatlakozzak és megmutathassam a szurkolóknak, hogy mire vagyok képes. Bízom benne, hogy hamar alkalmazkodom majd az itteni futballhoz és bekerülök a kezdőcsapatba. Támadó vagyok, így azon leszek minden erőmmel, hogy segítsem az együttest a gólszerzésben”.

Sok sikert kívánunk a negyedik kerületben!

Hajrá, lilák!

#5

Máté

Zsolt

#5 Máté Zsolt