#5 Máté Zsolt
Születési idő 1997. 09. 14.

Újpest FC - Ferencvárosi TC
2022. január 30. 20:00

2022. január 30. 20:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Bemutattuk az új mezeket!
2019. július 25. - ujpestfc.hu
Szentélyünkben a mai sajtóebéden még szó volt a stadionról, a címerkérdésről, Traoréról és természetesen a csapatról is.

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy klubunk hosszútávú együttműködést kötött egy régi ismerőssel, a PUMA-val, valamint a Top4Football vállalattal!!!

Együttesünk a hazai meccsein továbbra is a hagyományos lila-fehér csíkos mezben lép pályára, melyet egyedi tervek alapján gyártott a PUMA csak nekünk. A mezeken túl a csapat egyéb sportfelszereléseit is a Top4Football biztosítja a PUMA-val együttműködve az Újpest FC kiemelt szponzoraiként, így a hazai találkozókon használt labdákat is, melyek típusa megegyezik a spanyol La Ligában használt labdákkal. A nagy csapaton kívül az Újpest teljes utánpótlását is ellátja a PUMA szereléssel.

Stadion:

A legjobb minőségű termőréteget szállítmányozó bánya technikai okok miatt napi szinten jóval kevesebb anyagot tud szállítani, ezért módosítani kellett a vetés dátumát, amelyet a kivitelező augusztus 15. napjára tűzött ki. A vetéstől kezdve pedig 12-20 hét alatt fejlődik ki megfelelően a gyep.

Ha a fenti dátummal és a 12-20 héttel számolunk, akkor reális az esélye annak, hogy a pálya megfelelő kialakítása és megóvása érdekében, legközelebb csak 2020-ban lépünk újra itthon pályára, a február 1-ei Mol Fehérvár FC elleni rangadón.  A novemberi-decemberi időszakban ez mindössze két hazai mérkőzést érint, amit a Vasas otthonában kell játszanunk.

Címerkérdés:

Klubunk, ahogyan a korábbi szurkolói megkeresésre elsőként reagálva elmondta, nyitott a címerkérdés tárgyalására a megfelelő keretek között az UTE-val. A július 12-ei megbeszélés után várjuk az UTE hivatalos válaszát, melyben a továbbiakról tájékoztatnak minket.

Csapat:

A jelenlegi keret további erősítésre szorul, terveink szerint érkezhetnek még futballisták az együtteshez, most is többen próbajátékon vannak nálunk (róluk a későbbiekben írunk), így reális esély mutatkozik arra, hogy az alapvetően stabil és jó magot tovább duzzasztjuk.

Traoré:

Az ilyenkor szokásos protokoll szerint jártunk el, az első felszólítás után a másodikat is elküldtük a játékosnak és az ügynökének is. Múlt hétfőn lejárt a válaszadás határideje, a labdarúgó pedig egyik levelünkre sem reagált, különböző játékosügynökökön keresztül üzenget nekünk. Mi minden lehetséges formában próbáltuk elérni: klasszikus, postán feladott levélben, e-mailen keresztül, az összes létező üzenetküldő alkalmazást bevetettük a siker érdekében. Magyarul, angolul és franciául is felszólítottuk, hogy jelenjen meg az edzéseken. Mivel a támadó a második felszólításra sem reagált, a FIFA segítségét kértük ez ügyben.

Bízunk benne, hogy olyan megoldás születik a végén, amellyel legalább részben elégedettek lehetünk. Azt egyelőre jelenleg megtippelni sem tudjuk, mikor kerül pont az ügy végére.

#5

Máté

Zsolt

#5 Máté Zsolt