Újpest FC - MOL Fehérvár FC
2020. február 1. 17:00

2020. február 1. 17:00

DVTK meccsinfók
2019. augusztus 7. - ujpestfc.hu
Utazás, beléptetés és pályarendszabály a szombati mérkőzésre.

Az OTP Bank Liga 2. fordulójában Diósgyőrbe látogatunk, jegyinformációk ITT érhetőek el ez ügyben. A Miskolci Rendőrkapitányság az alábbi közleményét juttatta el hozzánk a találkozó kapcsán:

Mérkőzés: DVTK – Újpest FC

Időpont: 2019. augusztus 10. szombat 19.30 óra

Helyszín: Miskolc, Andrássy út 61. DVTK Stadion

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt, a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. 

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására. Felhívjuk a szurkolók figyelmét a jegyeken szereplő adatok ellenőrzésére, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani fiktív adatok kiszűrésére.

A stadionban a kapunyitás szombat 18.00 órakor fog történni, tehát ettől az időponttól érkezhetnek a szurkolók!

A közúton érkező szurkolók figyelmébe:

Kérjük, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) hajtsanak le a gépjárművel érkező szurkolók. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 17.45 órától lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

A 3-as számú főúton Budapest felől érkezők a Miskolc táblát követően szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.

Az Újpest FC szurkolói részére a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített parkoló áll rendelkezésre (U szektor mögött).

Kérjük a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudjuk részükre biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.    

A DVTK stadionjának pályarendszabályát ITT olvashatják el szurkolóink.

Szurkolói molinók és drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy péntek délig (augusztus 9.) a biztonsag@ujpestfc.hu e-mail címre küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.