#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

Újpest FC - MOL Fehérvár FC
2021. október 22. 20:00

2021. október 22. 20:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Régi ismerős a csapatban!
2019. augusztus 30. - ujpestfc.hu
Korábbi kiváló bekkünk ismét lila-fehérbe öltözött.

Az Újpest FC-t régebb óta nyomon követőknek nem kell már bemutatni Jonathan Herist, aki 2014 februárjában a belga második ligás AFC Tubize együttesétől érkezett a Megyeri útra. Egykori 3-as számú játékosunk egészen 2017 nyaráig erősített minket (tagja volt a 2013/14-es idényben kupát és szuperkupát nyerő alakulatnak), majd a szintén NB I-es Puskás Akadémia FC-hez igazolt (tavaly 21 bajnokin és 5 kupameccsen lépett pályára).

A nálunk töltött idő alatt a 28 éves labdarúgó megmutatta, hogy a védelem oszlopaként és ha a helyzet úgy kívánja, akár támadóként is bevethető (5 gólt szerzett Újpesten).

„Johnny” most a 28-as mezt választotta magának és a papírok aláírását követően így nyilatkozott honlapunknak: „Nagyon örülök, hogy újra itt lehetek Újpesten, mondhatni otthon, várom, hogy együtt dolgozhassak, játszhassak a többiekkel, például olyan régi ismerősökkel, mint Lita és Simon.

Próbálom majd újra megtalálni a helyem a csapatban, de mint mondtam, tényleg rendkívül boldog vagyok, hogy újra lila-fehérben kezdhetek el dolgozni”.

Korábban a 3-as mez volt a tied, most a 28-ast kérted. Miért?

„Március 28-án született meg a kislányom, ezért váltottam, bízom benne, hogy szerencsét hoz majd itt nekem ez a szám”.

Akárcsak Feczesin és Szakály esetében, Herisnél is mindent megtesznek kollégáink, hogy az összes papír és engedély meglegyen, hogy holnap akár már játszhasson is.

Üdvözlünk újra itthon, sok sikert kívánunk a negyedik kerületben!

Hajrá, lilák!

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián