#30 Onovo Vincent
Születési idő 1995. 12. 10.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Jegyinformációk a hétvégi, Kaposvári Rákóczi FC elleni bajnoki találkozóra
2019. október 30. - ujpestfc.hu
Internetes és személyes vásárlással, valamint drapériákkal kapcsolatos tudnivalók a szombati vendégszerepléssünkel kapcsolatban.

Csapatunk november 2-án (szombat) 17:00-tól lép pályára (kapunyitás 15.30-kor) a Kaposvári Rákóczi Stadionban (cím: Kaposvár, Pécsi utca 4., 7400), hogy megmérkőzzön a Somogy megyei gárdával!

A találkozóra 446 darab tikett áll szurkolóink rendelkezésére, amelynek darabját 1500 forint ellenében tudjátok megvásárolni. 

Javasoljuk szimpatizánsainknak, tekintettel arra, hogy a Szusza Ferenc Stadion jegypénztáraiban ezúttal nem lesz jegyértékesítés, a tikettjeiket, a sorban állás elkerülése végett vegyék meg online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül (klubkártya és személyes adatszolgáltatás sem az online, sem a személyes jegyvásárláshoz nem szükséges).

A bajnoki napján, november 2-án is lehet belépőt venni a helyszínen, 15.00-kor nyitnak a kasszák (1 darab vendég pénztár lesz). A jegyvásárlásra elővételben és a helyszínen korlátozott számban lesz lehetőség.

Parkolás:

Szurkolói molinók és drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy csütörtök délig (október 31.) a biztonsag@ujpestfc.hu oldalra küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

Fontos!

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum és a lakcímkártya. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be. Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait! Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

#30

Onovo

Vincent

#30 Onovo Vincent