#30 Onovo Vincent
Születési idő 1995. 12. 10.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
A számok bűvöletében
2019. november 13. - ujpestfc.hu
A Felcsútról hozott statisztikákból csemegézve

Mielőtt még jobban belemennénk a múlt hétvégén történtekbe, egy pillanatra ugorjunk vissza még egy héttel. Ahogy már beharangoztuk, Zsótér Donát Kaposvár elleni gólja bekerült a TOP 3 közé, de Obinna találata is, amit szinte nullszögből szerzett, felkerült az említett listára. A legszebb védések kategóriában is helyet kapott kapusunk, Banai Dávid egyik zseniális reflexmozdulata, ezzel teljessé téve az akkori szereplést.

Na és akkor lássuk a Puskás Akadémia elleni találkozó statisztikáit! A teljes mezőnyt figyelembe véve Feczesin Róbert kapta a harmadik legmagasabb pontszámot az InStat-index alapján, ezért talán kicsit furcsa, hogy a forduló válogatottjába viszont nem került be. Kétszer is megrezgette ellenfelünk hálóját, ezzel már hatnál jár és csak eggyel marad el a két éllovastól a góllövők felsorolásánál. Obinna a sikeres kulcspasszok tekintetében jeleskedett, amellyel a hivatalos oldalon másodikként jelölték, pont ugyanannyival, mint a kategória első helyezettjét.

A saját találkozónkat górcső alá vetve a már említett InStat-indexes tabellán csak az ötödik helyen jelenik meg először a PAFC játékosa, sorrendben pedig Feczesin, Obinna, Simon és Ristevski előzik meg őt. Tovább elemezve az adatokat feltűnhet, hogy Simon Krisztián első pozíciót vívott ki a sikeres cselek ranglistáján és Obi ugye például két gólpasszt is adott (és akkor ebben még az átlépése Onovo lövése előtt nincs is benne). Bár erről összesített ranglista nincs, de azért utánajárva látjuk, hogy ezzel a 12. körben ő lett volna a gólpasszkirály.

#30

Onovo

Vincent

#30 Onovo Vincent