#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Belvárosi borkóstolás
2019. november 14. - ujpestfc.hu
A Veritas Winebarban lazítottak a fiúk

A válogatott szünetben a felkészülés mellett lazított is kicsit lila-fehér csapatunk, és Pataki László meghívására ellátogatott a Dohány utcai Veritas Winebarba, ahol Németh Alíz sommelier segítségével megkóstolták az idei termés fehér, rosé és vörös „gyümölcseit” egy kellemes vacsora mellett. Az ételek fantasztikusak voltak, és a mellé felszolgált borok is.

A tulajdonos kötődése nem újkeletű, Pataki László, alias Jessy, már „genetikailag” kódolt Újpest szurkoló, hiszen szülei és nagyszülei is újpestiek voltak, mindemellett persze lelkes meccsre járók. Az ötlet pedig onnan született, hogy még Kabát Peti idejében a Champs Sport Pub vezetőjeként a fiúk minden nyertes meccs után a vendégei voltak, ezt a hagyományt szeretné újjáéleszteni: „Véleményem szerint az ilyen összejövetelek nemcsak a kikapcsolódásra jók, hanem erősítik a csapat összetartását is. Ez nagyon fontos minden munkahelyen, hogy a napi rutin mellett legyen lehetőség a közös és jó programokra is, mint például a borkóstolás, persze ez nem mindig fér bele a csapat életvitelébe, de egyszer-egyszer lehet kivételt tenni, mint most is, amikor nincs rangadó a hétvégén”

Víg Péter másodedző kiemelte: „Nagyon jó lehetőség arra, hogy lazább körülmények között beszélgessenek, kicsit felengedjenek, jobban megnyíljanak egymásnak és más témák is előkerüljenek, mint a futball. Az ilyen alkalmak előhoznak az emberekből olyan dolgokat, amik által közelebb kerülnek egymáshoz.”

Végül csapatkapitányunk, Litauszki Róbert vonta le az este konzekvenciáját: „Minden alkalom, amikor kilépünk egy kicsit a mindennapokból jót tesz a csapatnak, kellenek ezek a közös programok, feltöltődünk, felengedünk. Fontos, hogy a csapat a pályán kívül is egységben legyen.  Nagyon köszönjük Jessy meghívását és igyekszünk eleget tenni annak, hogy a hagyományt újra tudja éleszteni :)  ”

További fotók a Galériában érhetőek el!

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko